Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Gsevgisi bilgilendirme yapacakmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Emre Utkucan, Instagram: "Hiç böyle bir şey beklemiyordum, benim için gerçekten çok büyük bir sürpriz oldu. Bu en güzel doğum günü hediyesi için en başta sayın hocam İmparator Fatih Terim'e, değerli hocalarım Roberto Mancini, Igor Tudor, Hari Vukas'a
5,917 likes, 217 comments - emreutkucan, September 1, 2021: "Hiç böyle bir şey beklemiyordum, benim için gerçekten çok büyük bir sürpriz oldu. Bu en güzel doğum günü hediyesi için en başta sayın hocam İmparator Fatih Terim'e, değerli hocalarım Roberto Mancini, Igor Tudor, Hari Vukas'a, diğer...www.instagram.com

Omar-Yedlin-Babel. Bu üçünden çıkıp 3 yabancı almalıyız. 2 orta saha 1 kanat şart.Muslera-boey-omar-yedlin-luyindama-nelsson-marcao-pva-cicaldau-morutan-feghouli-babel-mohamed-diagne
Pozisyonel olarak baktığımızda skandal bir yabanci yapılanmasına sahip olduğumuz kabak gibi ortada
Olu dedigin Besiktas gecen yilin sampiyonu ve bizim aksimize bir sistemi var. Hikmet Karaman ve Bulent Uygun gibi coplerden ders alan Fatih Hoca'ya sormak lazim o sonuclari.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5-6 muhabir ayni anda son dakika girerse yapacaktirGsevgisi bilgilendirme yapacakmı
nasilBu arada Halil transferi de Mustafaya olumlu etki yapabilir
Serbest statüdeki eski Rennes ve Lyonlu Fransız milli oyuncu Grenier Türkiye'de bazı takımlarla görüşmesine rağmen sonuç alamadı gibi bir şey yazıyor galiba.rennes,lyon,grenier ve türkiye olayın kahramanları. olay ne acaba
K. Paşa'da Varga hariç sol kanat yok 11 oynayabilecek. O yüzden Babel'in K. Paşa'ya gitme ihtimali bence yüksek. Adamların akıllarında yoksa bile akıllarına sokmak lazım.
Gerekirse maaşının yarısını verelim. Zararın neresinden dönersen kardır. 1.5 milyon euro bugün 15 milyon TL'ye yakın para yapıyor.
Hiç ses vermiyo5-6 muhabir ayni anda son dakika girerse yapacaktir
3'te 1'ini anca veririz demişler diye haberler çıkmıştıK. Paşa'da Varga hariç sol kanat yok 11 oynayabilecek. O yüzden Babel'in K. Paşa'ya gitme ihtimali bence yüksek. Adamların akıllarında yoksa bile akıllarına sokmak lazım.
Gerekirse maaşının yarısını verelim. Zararın neresinden dönersen kardır. 1.5 milyon euro bugün 15 milyon TL'ye yakın para yapıyor.