Ali Rüzgar
Sarı Üye
- 23 Haziran 2021
- 564
- 723
- 503
Geçen sene ikisi iyi anlaşıyordu
Ek olarak yanyana bile oynayabilirler
Halil tekniği ile Mustafaya çok alan yaratıyordu
Birbirlerine yardımcı oluyorlardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene ikisi iyi anlaşıyordu
Mancini hocamın karizması der ve susarım.![]()
Emre Utkucan, Instagram: "Hiç böyle bir şey beklemiyordum, benim için gerçekten çok büyük bir sürpriz oldu. Bu en güzel doğum günü hediyesi için en başta sayın hocam İmparator Fatih Terim'e, değerli hocalarım Roberto Mancini, Igor Tudor, Hari Vukas'a
5,917 likes, 217 comments - emreutkucan, September 1, 2021: "Hiç böyle bir şey beklemiyordum, benim için gerçekten çok büyük bir sürpriz oldu. Bu en güzel doğum günü hediyesi için en başta sayın hocam İmparator Fatih Terim'e, değerli hocalarım Roberto Mancini, Igor Tudor, Hari Vukas'a, diğer...www.instagram.com
halil imzaladı kap'ı gelir
Bunların başkanı birbirimizin futbolcuma talip olmayalım diye ağlamadı mı? Şerefli camianın başkanının ağzından çıkan sözle ortaya koyduğu tavır pek örtüşmedi.tinercilerinde bizimle burda gedson nöbeti tutması ne kadar hoş
1.05'deki kimdi?![]()
Emre Utkucan, Instagram: "Hiç böyle bir şey beklemiyordum, benim için gerçekten çok büyük bir sürpriz oldu. Bu en güzel doğum günü hediyesi için en başta sayın hocam İmparator Fatih Terim'e, değerli hocalarım Roberto Mancini, Igor Tudor, Hari Vukas'a
5,917 likes, 217 comments - emreutkucan, September 1, 2021: "Hiç böyle bir şey beklemiyordum, benim için gerçekten çok büyük bir sürpriz oldu. Bu en güzel doğum günü hediyesi için en başta sayın hocam İmparator Fatih Terim'e, değerli hocalarım Roberto Mancini, Igor Tudor, Hari Vukas'a, diğer...www.instagram.com
kıymetini bilseydik gerek kalmazdı.niye gelmiyor bu orta saha
öyle bir yetisir kiYabancı transferin bugün düşmesi lazım yoksa listeye yetişmez.
Şimdilik şöyle bir kadroyla Trabzon'u 4 farklı yensek kuralı kaldırırlar mı acaba.
Ekli dosyayı görüntüle 137284