- 26 Kasım 2012
- 185.627
- 258.379
- 5.998
kaleciyle karşı karşıya kalmayı beceremedi king kong
topa fazla dokandı. johnson maçında sanki az dokunuşnan kaleye gitmişti. bu maç bi tane dokanışı yanlış yapınca ağır kaldı ve herif yetişdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaleciyle karşı karşıya kalmayı beceremedi king kong
Ismail Çöpe gitsinHalil Dervişoğlu'nu kadrosuna katan Galatasaray iç transferde atağa geçti.
Sarı kırmızılılar, yaz transfer döneminden sonra kaleci İsmail Çipe ve genç yıldız Kerem Aktürkoğlu ile sözleşme uzatacak.
Aslan'da İsmail Çipe'nin mevcut sözleşmesi Haziran 2022'de, Kerem Aktürkoğlu'nun ise Haziran 2024'te sona eriyor.
ismi lazim degil manavcinin teki hafta ici gidecek demistibabel'i de kovabilsek keşke
uzun mesafede herhalde bu
Bu nasil olur
Alıntılama beni dostum.evet
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Orasi mubalaga idi onu bile arar hale getirdiler dedim yoksa aradigim yokson cümleye kadar iyi geldin ama orası olmadı üstat
Imkansiz kaleciyi gecip düserek şut cekti hizli olan gecip ayakta kalip atar.
o zaman doğru yoldasın renkdaşmesajı attıktan sonra bi kontrol ettim terslik olmasın diye.

ilk yarı handikap olur, kolay geçerAvrupa listesine kimseyi ekleyemeyeceğiz galiba Halil dışında, Mevcut orta sahamızla Lazio ve Marsilya maçları müthiş zor geçecektir.

ama saat 5:30
Gs'li Tsubasa
@galasevgisi1481
·
2s
ÖZEL: Kasımpaşa ve Galatasaray Babel'in maaş konusunda henüz anlaşmış değil saat 4'de yeniden görüşme olucak .![]()