Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.858
- 92.124
- 5.093
Bu olayı yeni gördüm.Zımba

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

3-4M euroRanders'daki Kehinen'i almak lazim. Kac lira cekerler?
Babel'i de gonderirsek 2 kontenjan acilir
Kontenjan olmasa bile, al başka takıma kirala. Beklediğin patlamayı yaparsa direkt ister satarsın, ister oynatırsın. Herif tam bir azman. Ben de yazdım, keşke olsa.Randers'daki Kehinen'i almak lazim. Kac lira cekerler?
Babel'i de gonderirsek 2 kontenjan acilir
1+1 Jack Wilshere hamlesiyle dönemi kapayalım. Hem dr Yener İnce'nin iş yükü düşmemiş olur!!Hoca koşan adam istiyorum diyor emekleyen değil. Pjanic defolsun gitsin karagümrüğe
Randers'a ezildi mi? Abartmasak mı. Sahaya gömdük herifleri 2. maç.Orta sahamız st johns ve randersa bile ezildi. Bu ölüm grubuna bu orta saha ile çıkmak rezalet. 24 saat kaldı artık bir orta saha bitmeli.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi transfer yaparsak yapalim zor gececekAvrupa listesine kimseyi ekleyemeyeceğiz galiba Halil dışında, Mevcut orta sahamızla Lazio ve Marsilya maçları müthiş zor geçecektir.
Fazla3-4M euro
Bu olayı yeni gördüm.Zımba![]()
31 yaşinda istemez.yine cok yaw 11 aliyo galiba orada :d
İlk maç ezildikRanders'a ezildi mi? Abartmasak mı. Sahaya gömdük herifleri 2. maç.
Doğru diyosunda, pozisyon bilgisi eksikliğini, hamle yanlışlarını, geriye koşmamayı sertliği arttırarak çözemez takımlar. evet fiziksel spor bu ama sertlik bir yere kadar bence. Diğer işleri doğru yapsalar gerek kalmayacak, tıkır tıkır işlerortasahada rakibi karşılama sorunu olmasa pjanic 2 yıllığına 3 4 milyona hemen gelsin
kerem morutan cica pek sert adamlar değil o yüzden endişe ediyorum
yoksa pjanic oyunu 2 gömlek yukarı çıkarır
Evet xavi-busquets-iniesta ossi sertmiydi diye sormak gerekiyorDoğru diyosunda, pozisyon bilgisi eksikliğini, hamle yanlışlarını, geriye koşmamayı sertliği arttırarak çözemez takımlar. evet fiziksel spor bu ama sertlik bir yere kadar bence. Diğer işleri doğru yapsalar gerek kalmayacak, tıkır tıkır işler
Tüm dünya hızlı top oynuyor, buna nasıl ayak uydurmayı planlıyorsunuz diyor? Hem defansif hem ofansif olarak. Çok da haklı bencetümer ne soruyo ben de anlamadım