Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.972
- 73.500
- 5.188
İCE
Boey-Nellson-Tokatçı-PVA
Pjanic
Gedson-Cica
Morutan-Halil-Kerem
Boey-Nellson-Tokatçı-PVA
Pjanic
Gedson-Cica
Morutan-Halil-Kerem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bravo. Çok doğru örnekEvet xavi-busquets-iniesta ossi sertmiydi diye sormak gerekiyor
dünya top oynuyor diyor biz ne zaman oynayacağız diye soruyor..tümer ne soruyo ben de anlamadım
İlk maç ezildik
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
göndermek istiyorlarsa versinler maaşının %60ını3 kulup birlessek maasini odeyemeyiz
affedilecek gibi duruyor ama kerem hala kinli gibi gol sevinçlerinde o hareketler falan kerem ikna edilmeli önceNelsson bu arada bildiğin hep sağ stoper oynamış.Eger bizim şu Brezilya li ergen oyuncumuz aptalca bir hareket yapmasa idi bence bu ligin açık ara en iyi ikilisine sahip olacaktık.
Kırmayalım diye soru soran adamın sorusuda net olamıyor haliyletümer ne soruyo ben de anlamadım
melo iyileşsin bu sene rahat ilk 4 yaparız iyi transfer hepsi
Kerem hakikaten garip bir havalara büründü.Sanirim maç izleyen herkes hissedebiliyordur garip bir vücut dili olusmus.Ya da ben önyargılı bakıyorum.affedilecek gibi duruyor ama kerem hala kinli gibi gol sevinçlerinde o hareketler falan kerem ikna edilmeli önce
Aynen ben de onu diyorum 1 orta saha şartCicaldau ve Morutan oynamadı o maçlarda. Onlarla orta saha daha derli toplu. Bir tane 8 numara alsak bana yeter.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum