Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.972
- 73.500
- 5.188
An itibariyle yağ tulumu a sporda ekranda ve gedson diyor hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan Gedson bize gelirse, buna GS gedson formasini yollayacagim, üstüne de gedson posteriAn itibariyle yağ tulumu a sporda ekranda ve gedson diyor hala
ben buna gedsonun psinin fotosunu atacağımUlan Gedson bize gelirse, buna GS gedson formasini yollayacagim, üstüne de gedson posteri
Pjanic büyük oyuncu her üçlüde iş yapar yahu.Okay-Pjanic-Çikildao üçlüsü iş yapmaz mı? Ya da Taylan veya Berkan’ın dahil olduğu bir kombinasyon?
Daha iyi tasvir edilemezdiYağ tulumu yumuk elli yağlı bacaklı batık tırnaklı ayaklı müptezel
ANÇ bunu besliyor besliyor salıyor ekrana.An itibariyle yağ tulumu a sporda ekranda ve gedson diyor hala
Son yillarda var üstümüzde birşeyler.Yalnız ne cenabet takımız yahu.1 ay önce vazgeçilmez iki adam yaz eski kadrodan deseniz Mohammed ve Marcao yazardım düşünmeden.Şu anda geldiğimiz duruma bak.
Aynen bence bir hamam organizasyonu düzenlesinler.Son yillarda var üstümüzde birşeyler.
Yine sahibizNelsson bu arada bildiğin hep sağ stoper oynamış.Eger bizim şu Brezilya li ergen oyuncumuz aptalca bir hareket yapmasa idi bence bu ligin açık ara en iyi ikilisine sahip olacaktık.