Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pjanic aman Allah korusun

•quod erat demonstrandum•

Yabancı kısıtlaması olmasa idi Kerem bu triplere girmezdi ve çoğunluğumuz onu iyi bir yedek olarak adlandirirdik.Bence kendisi bu konuya bu açıdan da bakmalı.Nihat Özdemir ve milli takım hocası zaten bu durumu degerlendirmesin zira yok oyle bir yetenekleri.Telefon başkanı ve hocasi.
1 sene oynasin belki 2 3m euro veren cikar satariz.

Ne abartınız, rakiplerin tuzağına düşüyoruz mağdur olan oyuncumuzu bile yok gol attıktan sonra yok yukarı bakti yok,gözünü kırpti ulan gol atsin da nereye bakıyorsa baksin
İyi de yukarı bakması filan gereksiz işler yahu.Bu futbol Marcao yaptı bı hata kabulde etti.İlahi adalet filan diyerek yukarı bakması neyin kafası.Mazlumlarin hakkı mi yenildi?Saçma sapan top kayiplari yaptığı ve adamını kovalamadigi için marcao birşey dedi,o da sus işareti yaptı,marcao da cahil bir girişimde bulunarak saldırdı.Ozurde diledi hem ailesinden hem kendisinden.Neyin abartisi bu?

taze duyumlar istiyorum

Avrupa liginde rekabetçi olabilmek için orta saha transferi mühim diye düşünüyorum. Umarım 2 eylül'e kadar bir orta saha transferi yapabiliriz. Sürenin epey az olması endişelendirmiyor değil açıkçası, bekleyelim bakalım.

Cok degıl 1 transfer ıyı bır orta saha cok farklı kıvama getırır takımı ınsallah ıyı bır orta saha alırız.

Mohamed-Halil
Diagne-Mohamed
Halil-Diagne

Bu kombinasyonların hiçbirisi 50-55 maçlık bir rotasyon için yeterli olmazdı, Forvet hattının Diagne-Halil-Mohamed olması en hayırlısı oldu. Tabi bir tanede orta saha alabilsek nefis olur bence eksiğimiz kalmaz.

Halil, Mohamed, Eren Aydin ve Ogulcan #10 forvet rotasyonu olarak yeter bence. +50 mac yapan, ve SL'de ceyrek final icin oynayan takimlar 2 forvetle sezona giriyor. Bize niye yetmeyecek?

Falcao gittiği için 1 yabancı kesin alınır diyorum hocanında açıklaması bu yöndeydi ama çıt yok bu beni şaşırtıyor umarım arka planda hummalı bir çalışma vardır. Orta sahasız çok zorlanırız. 3 ayda yaklaşık 22 maç oynayacağız.

Halil, Mohamed, Eren Aydin ve Ogulcan #10 forvet rotasyonu olarak yeter bence. +50 mac yapan, ve SL'de ceyrek final icin oynayan takimlar 2 forvetle sezona giriyor. Bize niye yetmeyecek?
Eren Aydın ve Oğulcan misal Kasımpaşa için belki bir rotasyon oluşturur ama Galatasaray için değil. Hatta Jorgensen ve Umut Bozok varken Kasımpaşa için bile rotasyon olmaz bu isimler galiba.

Falcao gittiği için 1 yabancı kesin alınır diyorum hocanında açıklaması bu yöndeydi ama çıt yok bu beni şaşırtıyor umarım arka planda hummalı bir çalışma vardır. Orta sahasız çok zorlanırız. 3 ayda yaklaşık 22 maç oynayacağız.
Öyle bir çalışmanın olmaması mümkün değil bana göre.
Ben Burak Elmas'ı aynı zamanda iyi bir taraftar olan bir başkan olarak görüorum. Sessizlik bir yol alınana kadar bozulmaz.
Ama zaten çok net, MM kaldı - Falcao gitti , ileriye Halil desteği gekdi. Ortasaha alınacağı çok açık.

Sadece hakkaten parasını hakedecek adam gelsin. Gençleştirme vs tamamda , orta saha deneyimin ağır bastığı bir nokta bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt