- 21 Ocak 2010
- 72.905
- 51.329
- 5.003
Pjanic aman Allah korusun
•quod erat demonstrandum•
•quod erat demonstrandum•
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 sene oynasin belki 2 3m euro veren cikar satariz.Yabancı kısıtlaması olmasa idi Kerem bu triplere girmezdi ve çoğunluğumuz onu iyi bir yedek olarak adlandirirdik.Bence kendisi bu konuya bu açıdan da bakmalı.Nihat Özdemir ve milli takım hocası zaten bu durumu degerlendirmesin zira yok oyle bir yetenekleri.Telefon başkanı ve hocasi.
İyi de yukarı bakması filan gereksiz işler yahu.Bu futbol Marcao yaptı bı hata kabulde etti.İlahi adalet filan diyerek yukarı bakması neyin kafası.Mazlumlarin hakkı mi yenildi?Saçma sapan top kayiplari yaptığı ve adamını kovalamadigi için marcao birşey dedi,o da sus işareti yaptı,marcao da cahil bir girişimde bulunarak saldırdı.Ozurde diledi hem ailesinden hem kendisinden.Neyin abartisi bu?Ne abartınız, rakiplerin tuzağına düşüyoruz mağdur olan oyuncumuzu bile yok gol attıktan sonra yok yukarı bakti yok,gözünü kırpti ulan gol atsin da nereye bakıyorsa baksin
Butun maliyeti odur yav, bence imkansiz ama dogruysa super
Keremin hareketleri itici bir çocuk.Daha dün nerden geldi şimdi sanirsin ronaldoİyi de yukarı bakması filan gereksiz işler yahu.Bu futbol Marcao yaptı bı hata kabulde etti.İlahi adalet filan diyerek yukarı bakması neyin kafası.Mazlumlarin hakkı mi yenildi?
Kazık kadar adam ailesinden görüş alacaksa işimiz var.Ne yaptı Marcao annesine mi küfür etti?ailesi istemiyordur affetmesini muhtemelen
Mo satilabilseydi premier ligten bir ortasaha alinacakti.taze duyumlar istiyorum
Eren Aydın ve Oğulcan misal Kasımpaşa için belki bir rotasyon oluşturur ama Galatasaray için değil. Hatta Jorgensen ve Umut Bozok varken Kasımpaşa için bile rotasyon olmaz bu isimler galiba.Halil, Mohamed, Eren Aydin ve Ogulcan #10 forvet rotasyonu olarak yeter bence. +50 mac yapan, ve SL'de ceyrek final icin oynayan takimlar 2 forvetle sezona giriyor. Bize niye yetmeyecek?
Öyle bir çalışmanın olmaması mümkün değil bana göre.Falcao gittiği için 1 yabancı kesin alınır diyorum hocanında açıklaması bu yöndeydi ama çıt yok bu beni şaşırtıyor umarım arka planda hummalı bir çalışma vardır. Orta sahasız çok zorlanırız. 3 ayda yaklaşık 22 maç oynayacağız.