Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 137285

anca bu efsane misirli yardimci olabilir

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
bu olmaz mı
4497CB9C-6E75-48F3-82BB-476FF4449F6C.webp

Bizimkiler klip yapıyordur bu arada.Ali Koc'a ve Fener'e gonderme geliyor gibi.Birazdan akar piyasaya.Bakalim nasıl bir klipmis.

Eren Aydın ve Oğulcan misal Kasımpaşa için belki bir rotasyon oluşturur ama Galatasaray için değil. Hatta Jorgensen ve Umut Bozok varken Kasımpaşa için bile rotasyon olmaz bu isimler galiba.
O ikili kupada oynar. Mohamed ve Halil 35+6-10 avrupa macini rahat kaldirir. Mohamed demirden gibi mashallah. Iki kere adamin baglari koptu korkusu vardi, adam kisa zaman icinde yine sahadaydi. Halilinde fazla sakatlik problemi yok.

Emre Akbaba'nın gidişine 3 transfer yapmışız kadar sevinirim cidden, Emre Akbaba'nın gitmesi demek mağlup olduğumuz bir maçta 60. dakikada topu 2 metre süremeyen ve 1 metre önüne pas atamayan Akbaba'nın oyuna girmemesi ve bu süreleri Barış Alper ve Emre Kılınç gibi isimlerin alması demek olur kısacası müthiş olur.

Kerem affetmeli ama affetmese de kizamam. Bence asil sorun karsilik vermedigine pismandir. Cocugun gururu kirildi. Tabi profesyonel futbolcu olarak affetmeli 😁

İyi de yukarı bakması filan gereksiz işler yahu.Bu futbol Marcao yaptı bı hata kabulde etti.İlahi adalet filan diyerek yukarı bakması neyin kafası.Mazlumlarin hakkı mi yenildi?Saçma sapan top kayiplari yaptığı ve adamını kovalamadigi için marcao birşey dedi,o da sus işareti yaptı,marcao da cahil bir girişimde bulunarak saldırdı.Ozurde diledi hem ailesinden hem kendisinden.Neyin abartisi bu?
İlahi adalet mi ben hiç öyle düşünmemiştim ya şükretme anlamında yaptı diye düşündüm 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt