Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi yav bi orta saha (gedson), babel pasa, akbaba alanya, feg maasi iki yila yay, son senelerin en saglam transfer dönemini taclandiralim.

Edit: arda hazir ordayken teknik heyet ile takilsin. Yedlin gidebilir kalabilir backupta lazim.

Su fotoğraf üzerinden şımarıklık yada bencillik yorumu yapmak bence cok mantıklı gelmiyor. 3.ligden gel. Galatasaray gibi bi kulüpte oyna oradan milli takım. Bırakın da adam paylaşsın ne var bu fotoda. (Marcao olayı ayrı bi mevzu. Tabiki marcao affedilmeli. Keremde tripleri bırakmalı.) Sevmeyi de yermeyi de hep uçlarda yaşıyoruz.

2013-7-141.jpg

Yani görüntü süpriz bi oyuncu kap’ı yapılabilir gibi.çilek mi olur genç potansiyeli yüksek birimi olur allah bilir.tahminimce çok konuşulacak kıskandıracak bi oyuncu olabilir .duyumcu felan değilim.öyle tahmin ediyorum hissediyorum transfer sezonlarından dolayıda varsa tecrübemiz bu yönde bi düşünce oluştu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FT bu son gelişinden itibaren olan şey yani? Sorun değil ya. O ders almaz ders verir.

Bizde garibim, alıştık artık

#fatihterimistifa

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sadece tek bir adama, em taraftar hem yönetici bazında resmen sindirildik ve aciz kaldık. Koca kulübü, futbolcuları, taraftarı, gs medyasını tırnağında oynatıyor ve bizler birer aciz gibi bu durumu izliyoruz. "Aslolan Galatasaray'dır" tabi yersen.

Yani görüntü süpriz bi oyuncu kap’ı yapılabilir gibi.çilek mi olur genç potansiyeli yüksek birimi olur allah bilir.tahminimce çok konuşulacak kıskandıracak bi oyuncu olabilir .duyumcu felan değilim.öyle tahmin ediyorum hissediyorum transfer sezonlarından dolayıda varsa tecrübemiz bu yönde bi düşünce oluştu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangi görüntü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt