Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Aynen TFF alacaklarımızdan kestiÖdenmedi zaten tff paramızı gasp ederek bunlara yolladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen TFF alacaklarımızdan kestiÖdenmedi zaten tff paramızı gasp ederek bunlara yolladı
Espri güzel. Yalnız Oğulcan bu gün milli takımda oynayan Kenan Karaman'dan çok daha yetenekli bir oyuncudur burada laf sana değil Kenan gibi birini milli takımın ilk 11'de oynatan Şenol Güneş'e dir.Simdi Bu takima daha Ogulcan katilacak!!!
Transfer olur mu doktorumTransfer açıklanmadan yatağa giren ve gözlerini kapayan bizden değildir
•quod erat demonstrandum•
Boşuna mı çıkıp anlattı o kadar adam. Çete bunlar.kulübün izni olmadan tff bu parayı nasıl ödüyor anlayan varmı ?
herifleri hem tehdit ediyoruz vermiyecez diyoruz hem para veriliyor
Çift forvet oynamaları dışında sorun yok gibi. Pişmiş adamın yanına bir de "bence" daha da pişecek adam oynatıyorlar. Bu gelişimi için de gayet güzel diye düşünüyorum.Lille de kapatsin mesela. Adamlar 36 yasinda forvet oynatiyor. Melo gelir 1 sene rahat rahat gorevini yapar Turkiye’de. Gonul ister ki baska transfer yapalim ancak hic kimseyi bulamazsan Taylan ile Berkan’a tum sezon guvenmektense Melo’yu bir sene oynatirsin.
Bize kolay gece degil buradaTransfer açıklanmadan yatağa giren ve gözlerini kapayan bizden değildir
•quod erat demonstrandum•
Rezan bey biz vermiycez ama tff yayın haklarımızdan gelen paradan kesecek biz buna itiraz ettik dilekçe verdik ama reddettiler dedikulübün izni olmadan tff bu parayı nasıl ödüyor anlayan varmı ?
sonuclanmamis bir dava icin para ödendiği nerede görülmüş. İnsallah esek gibi faiziyle geri ödersinizkulübün izni olmadan tff bu parayı nasıl ödüyor anlayan varmı ?
Twiti yorum açın birsey deneyeceğizTwiti yoruma açmaya bile götleri yememiş hükümetsporun.