Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yayın gelırınden para tff ye gelıyor oda sızın rızeye kesılmıs odemenız var deyıp oduyor;kulupte buna ıtıraz edıyo zaten konu tahkımde daha kesınlesmedı yargı yolu bıtmedı dıyor resmen zorla gasp ettıler ama bence ıyı oldu ben kulube guvenıyorum tahkım kararı bozarsa yada aıhm'den karar cıkarsa gorucem ben bunları!!!kulübün izni olmadan tff bu parayı nasıl ödüyor anlayan varmı ?
herifleri hem tehdit ediyoruz vermiyecez diyoruz hem para veriliyor
Yarin aksama kadar nasil dayanacagiz?Transfer açıklanmadan yatağa giren ve gözlerini kapayan bizden değildir
•quod erat demonstrandum•
Yav düşsünler çıksınlar ne bk yerlerse yesinler, doymazlarsa bi de gider biz sçarız. Ötede havlasınlar. Muhattap olmayın şunlarla.Bunlar o sponsorlarla küme düsebilecegini düsünenler yaniliyorsunuz
1m euroya 10 tl mi kesinti yapilmis
Ben 15 tl eft yaptigimda 1.30 tl kesiyo
Galatasaray dışındaki diğer takımlar şerefli olsun 30. hafta küme düşerler.Bunlar o sponsorlarla küme düsebilecegini düsünenler yaniliyorsunuz
O siyasetinde sonu yaklaştı 2023 o ellerinde ki güç diye birşey kalmazRize siyasi olarak güçlü. Bu dönemde bizim bu olaydan karlı çikmamiz imkansiz.