Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rize siyasi olarak güçlü. Bu dönemde bizim bu olaydan karlı çikmamiz imkansiz.

Degil.

buna en guzel ornek, $ikeci rakibimiz. O donemde malum orgut direksiyonun basindaydi, birlikte durup gerekeni yaptilar. Sende yap, tepkini koy. Stadimizdan kovmuslugumuz var bunlari, zaten olay oraya kadar gidiyor. Kindarligi severler. Koca kluple boyle sacma seylerle oyalarlarsa sende geregini yaparsin.

Bu bilmemne cocuklarinin yan kurulusu olan kuluple dusman olmak Gs icin onur madalyasidir

1630531696217.webp

1630531708144.webp

Haluk sen ne yaşıyorsun

Taylan berkanla sezon bitmez. Aytaci saymıyorum çünkü o bizim seviyemizde değil. 2 ortasaha transferi kesin yapilmali.

Rizeli yöneticilere tribünden cevabı biz vermeliyiz. Küfürler havada uçuşmalı, derbiden bile daha agresif olmalıyız.
İki senede Rize'de iki büyük sakatlık verdik yav Rize'de.

İkisi de aynı tarz , bacakta iki kemik kırığı. İki futbolcunun kariyeri büyük sekteye uğradı.

Yenmek yenilmek değil , sakatlık yaşamayız inşallah gözüyle bakıp , korkuyorum.

Sonumuz hayır olsun.

Rizespor Galatasarayin baş düşmanıdır.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu senin hoşuna gidiyor mu?
Rize kim ya bizim düşmanımız olacak çapı var mı?
Yıllar önce bjk ile bursa nin böyle düşmanlik durumu vardı uzaktan bakınca çok amatörce görünüyor rize ne ya kim rize? rize küme düşmüş çıkmış neden bu ikimonik takıma kafamı takayım?
Hani kelime nin gelişi çap olarak sadece fb ile düşmanlık anlaşılabilir gerisi fasa fiso.
Yönetim çıkıp 2 cümle ile bu aptalca duruma nokta koysun artık.
Yargıya intikal etmiş konu hakkında rize sporu muhatap kabul etmiyoruz kaale almıyoruz ötede oynayın bitti gitti.
rize küme düşecek diye mastır yapıyor bi sürü Galatasaraylı mutluluk kaynağiniz mi kalmadi hayatta arkadaş?

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne kadar fantastik kuralmış o hangi masal kitabından
Gündüzde konuştuk en son kural öyleydi. Giyilen bir forma numarası o sezon içinde başkası tarafından giyilemiyor.

Tüm futbol federasyonlarında böyle diye biliyorum.

Mesela Neymar 10 numarasını mutlaka Messi'ye verirdi ama maça çıktığı için Messi'ye veremiyor bu sezon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt