Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsi fikrim elnneny gelecekse berkan oynasın orada.Dümdüz topçu.Bize lemina gedson tarzı adam da eksiltebilen biri lazim.Mesela harrouri olurdu.Ama elneny umarim gelmez.

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne leminaymis ya ne verdi bu adam bize sakatlık problemi olan topculari ne çok seviyorsunuz iki çalım atıyor diye maçta. Sezon başında Arsenal in hazırlık maçını izlemiştim elneny öyle bı performans gösterdi ki kesin dedim bu sene takımda kalır. Taş gibi topçu elneny

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu gence 6mye gitmiş. avrupa ligi maçlarında beğenmiştim. ucuza gitmiş

Cidden ucuza gitmiş ya bu sene Praguea sempatim olduğu için denk gelince izledim maçlarını epey potansiyelli bir adama benziyordu

Valla bilmiyorum ben de şaşırmam herhalde, Mostafa 'yı göndermeye çalıştı olmadı şimdi Emre Kılınç 'ı gönderebilir böylece bol bol Akbaba 'yı oynatabilir
Son malatya maçında şampiyonluğu vermiş 2 has adamıyla yeniden sözleşme yapılması hiç mantıklı gelmiyordu bana. Şu kadar transferin üstüne bunları yedekten bile alsan tepki görürsün ki yedeğe düşen birinci adamlar geçen sene banko oynayanlardı, bunlar olsa olsa yedek yedeği olur yani.

Aldığımız adamları çok beğeniyorum ama yedekten sahaya aldığı adamlar çıkanlardan daha temposuz !

Fb transferleri övülüyor da o sağ ve sol kanat bekleriyle çok zorlanırlar berisha da çok iyiyse salzburg gibi takım o yaşında neden bıraksın rossi pelkas mesut max osayi hepsi aynı bölge adamı hangi birini oynatacaksın ki gereksiz şişiriliyorlar yine

Biz elneny alalım yeter en büyük sorunu çözeriz tabi avrupa listesine yetişmeli zira bu orta sahayla avrupa maçlarında çok zor durumlara düşeriz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

12 saat daha bekleyelim bakalım, hiç belli olmaz.

Fb transferleri övülüyor da o sağ ve sol kanat bekleriyle çok zorlanırlar berisha da çok iyiyse salzburg gibi takım o yaşında neden bıraksın rossi pelkas mesut max osayi hepsi aynı bölge adamı hangi birini oynatacaksın ki gereksiz şişiriliyorlar yine

Biz elneny alalım yeter en büyük sorunu çözeriz tabi avrupa listesine yetişmeli zira bu orta sahayla avrupa maçlarında çok zor durumlara düşeriz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Randers perisan etti ilk mac, kasimpasa perisan etti. Marsilya lazio ne yapar sen düşün. Gerçi hoca aninda makas mevzusuna girer, bizim biatcilar da aaa bak dogru konuşuyor der.

Elneny beğenilmeyen Josef'ten sonra kesin iyi çıkar mantığıyla alınabilir ama 1.5 milyon euro alıyordu bjk'den.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt