Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benfica'nın kadrosu henüz güncellenmemiş. yeni transferler yok, florentino hala var

bu transfer muhtemelen olmaz ama kadro net değil daha. dolaşan kadro haberi balon

ortalık çok sakin bu hava beni çıldırtıyor, kaos olmalı adrenalin yükselmeliiiii

Yerli kaleci alabilirsek eğer ortasahaya bir yabancı transferi daha beklerim. Ama aksi takdirde zor, bari kanat alsalardı yabancı ucuz yollu bi oyuncu

Neny isimizi fazlasiyla görür. Eksik olan o orta saha sertligi getirecek bir oyuncu. Umarim olur. Bonservisiyle gelecekse umarim sözlesmesi 2+1 den fazla olmaz sonrasinda elden cikarmak zor oluyor bu tür oyunculari.
Bana Neny'nin nasil bir oyuncu oldugunu anlatirsan Baris imzalayabiliriz.Besiktasta hic izlemedim kendisini.

İngiltere'den isimli 1 tane orta saha kiralar geçeriz fazla endişe etmeyin

Haklisin adminim. Lakin suan taraftarda kronik orta saha eksikligi sendromu mevcut ve sanki bu yuzden Elneny tutuluyor gibi bir izlenime sahip oldum.

Sence iş yapar mı bizde? Aradigimiz adam olabilir mi? Ben gercekten şüpheliyim
Elneny iyi adam yav

Her maç sana 6-7 verir, ha 8-9 hiç vermez.

Sana düz gelme sebebi basit oynaması ve bu konuda haklısın ama Avrupa'da bu tarz çok oyuncu var ve iyi takımlarda oynuyorlar tempo, dinamizm ve vasat üstü pas kalitelerinden dolayı.

Takımın ihtiyacına göre düşünmek lazım o yüzden.

Hani nerede lan bu yeni orta saha?? Adami delirtmeyin!

Evet liste güncel değilmiş galiba.
Kusura bakmayın yine yanlış alarm oldu

Ama bu ....lar vermeyecek yani herifi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt