Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gündüz yazdım takımın 6 no oyuncusu tamam lazım ama koca takımı sadece 6 no kurtaramaz.adam süperman değil kim gelirse gelsin.takım savunma oyununda rakibi karşılamada yer tutmada oyuncular arasında parseli paylaşmada sıkıntı var görünüyor.

neyse konu 6 no alımı diye enazından elnneny alınsa avrupada oynatılır gedson geldiğindede ligde gedson neny beraber oynatılır.hiç birinin olmamasındansa birinin olması elbetteki önemlidir.

Lig için alınacaksa Elneny'den daha genç birisini alalım bari Elneny'i Avrupa maçları için istemiştim açıkçası.

Böyle planlamanin ta ….. Orta saha bombos sen git cakma semih kayaya para bagla

AL'de elek olunursa aldığımız oyuncuları pazarlamakta sorun. Hayırlısı artık neyse

Bu babel feghouli felan gitmeden bu takim transfer yapamaz aga. Ilk basta yollayacaktin ama bi türlü yollayamiyorsun.....

Böyle planlamanin ta ….. Orta saha bombos sen git cakma semih kayaya para bagla
Çakma Semih Kaya umarım Nelsson değildir yoksa baya tuhaf bir yorum olur. Ayrıca Marcao varken bile stoper hattımız yetersizdi şimdi Marcao'nun 8 maç cezası var hala Nelsson transferinin neyini gereksiz görüyorsunuz söyleyin öğrenelim. Orta saha eksiği ayrı onu zaten söyledik ama stoperde en az orta saha kadar mühimdi.

Kötü bir dönem oldu. Ya full yaşlı ya full genç almak zorunda değiliz bunu harmanlamak mesele zaten de işte bu kadar ayarımız oluyor demek ki üzücü.

Burada kızanlara hak veriyorum 2 tane taş gibi orta saha almamız lazımdı. geçen sene taylanın oynamadığı dönem etobo ile verdik şampiyonluğu.. şu an taylan bile yetersizken 1 değil 2 adam almamız lazımdı.. berkan vs 60 tane maç oynayacağız yine lazımdı berkan gayet iyi oldu ama yeterli değil tabiki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt