- 25 Ocak 2010
- 53.465
- 39.138
- 3.923
Hy hakli cikti maalesef
Uefa icin baska dıransfer olmaz diyor idi
Uefa icin baska dıransfer olmaz diyor idi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada yasakçı zihniyetten ziyade gerçeklerden uzak, herşeyi savunan inanılmaz bir taraftar topluluğu var.Burada yapılan eleştirilere tahammülü yok ve forum kapansın diyor.Şu yasakçı zihniyete giderek uyuz olmaya başladım. Takip etmek istemiyorsan kapat bilgisayarı, telefonu çık dışarda gez anasını satayım. Ya da beğenmediğin kişiler varsa yok say, takip etme.
paraşütle mi gelecek renkdaşucak yok
allah icin degistir su avatari. ruhum cekiliyor
Tamam katılıyorum da bu kulüp bu kafa yapısıyla bunu başaramaz. Hadi terime efsane hoca diye bakıldığından bu derece bir gençleşme operasyonu yapılıyor. Başkası gelsin kimse ne oyuncuya nede hocaya sabreder.Hocasından şundan bundan bahsetmiyorum, bunu Fatih Terim becerir beceremez orası bambaşka konu ki teknik ekibin aşırı yetersiz olduğunu düşünen ve dillendiren birisiyim zaten. Benim yorumum tamamen transfer politikamızla ilgili ve temelinde yapmak istediğimiz, izlediğimiz yol açıkça belli. Bundan bahsediyorum. Olmuyorsa Fatih Terim de gider, yerine de bu işi becerebilecek yetkinlikte birisi gelir. Ne hayal ediyorsunuz 1.5 ay içinde Ajax mı olacağız? Altyapı konusunda zaten başlıklarda sık sık olması gerekeni, nasıl yapılanması gerektiğini belki forumda çoğu kişiden daha çok yazıyor, dile getiriyorum. Gidip 5 milyon€ maaşla futbolcu transferi yapalım sonra neden satamıyoruz diye 3 ay da öyle geçirelim o zaman. Bugün 3 yatırım transferi yapıldı, yarın 3 daha yapılır, elindeki 3 oyuncu belirli bir noktaya gelir ya da gelemez satılır yerine 3 genç daha alınır, böyle böyle devam edilir. Fatih Terim ile de olmuyorsa yollar ayrılır, bunu yapacak olan ben değilim. Benim orada ne yazdığım gayet açık. Kulüp transfer politikasını tamamen değiştirdi, Burak Beyin başından beri söylediklerine göre de altyapı ve tesislere ciddi yatırımlar olacakmış. Başkanlık süreleri belli, bu yönde gelişmeler olmazsa oturur eleştiririz zaten. Hocayı kovacak olan da ben değilim sonuçta. Söylenen şeyler var, yapılan hamleler var buna göre de yaptığım bir yorum var. Ne söylersek söyleyelim kulübü biz yönetmiyoruz, olacakları da zamanla göreceğiz, umarım hepsi Galatasaray için hayırlı olur. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir, iyi forumlar, iyi akşamlar dilerim. Teşekkürler yanıtınız için.![]()
esasında renktaş sadece okay değil elneny veya varsa başka oyuncu iki tane almak lazım.taylan o işin adamı değil.tamam idare eder ama orjini nereyse orda oyuncu oynatılmalı.artık terim bu fantaziye son verip oyuncuları orjinal yerinde oynatmalı oyuncu alacaksa mıntıkası eksik bölge oyuncusu almalı.Okay olsun bari ya
Ne alaka sen begendinmi simdiye kadar ?? Birkere orta saha diye birsey yok takimda, pasa macini izledinmi acaba, bu os ile adami ne yaparlar biliyon herhaldeçakma semih kaya kim nelsson mu? böyle taraftara alacan 11 tane falcao oturun izleyin lan diyeceksin.
büyük rezalet geliyor
Takımın en iyisi kerem ise işimiz varaynen takımın en iyi oyuncusu kerem oynamasın