Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla keşke stoperde Alpaslan oynasaydi da baba bir ortasahamiz olsaydı aynı paraya bulurduk illa

Fatih Hocam Avrupa da kevgire dönünce bireysel hata , oyunun ilk 20 dakikası jokerlerini kullanır bol bol

Tamam katılıyorum da bu kulüp bu kafa yapısıyla bunu başaramaz. Hadi terime efsane hoca diye bakıldığından bu derece bir gençleşme operasyonu yapılıyor. Başkası gelsin kimse ne oyuncuya nede hocaya sabreder.
Bu sene alına yatırım 2 transfer yüzünden boşa gidecek uzuldugumuz nokta bu. Bazı şeyler hep eksik kalıyor israrla.
Rastgele yuvarlaniyoruz bakalım ne olacak.
Kesinlikle katılıyorum. UEL olmuyorsa bile lige bir şekilde transferler yetiştirilir umarım.

Gecen sene belki de şampiyonluğa mal olan adam gibi orta saha oyuncusu eksikligimizdi etobo yerine farklı bir oyuncu gelse belki 1 puan fazladan alacaktır.
Şunun üzerine herhangi bir takimin ilk yapacağı iş gidip o bölgeye biri alternatifi olmak üzere 2 tane yabancı transferi yapardı.
muhtemelen sorunu gol atamamak olarak gordugumuz için bu durumdayız.

Analiz, raporlama hak getire daha stratejiyi doğru planlayamiyoruz biz.

2023 seçimlerine kadar takıma fazla para harcanmaması düşüncesindeyim. Gençlere ve altyapıya yapalım yatırımı. 2023te fbjk'li TFF ve destekçisi hükümet giderse spora siyasetin bulasmayacagi yillarda yani 2023 sonrası üst üste başarılar yakalayacağız diye düşünüyorum.
Gelecek zihniyet diger konularda degisim gosterir ama spor konusunda şimdikinden farklı olmayacak buna kesinlikle emin ol.

Bu geceye yetişmese bile orta saha mutlaka alınmalı. Bu kadar yatırım yapılan bir sezonda orta sahada sayısal eksikliği yüreğim kaldırmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt