Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.191
- 48.451
- 4.933
Benfica da listeye yazmazsa en azından 3-4 ay oynar.Gedson yerine ben olsam bugünden sonra gelmek istemem. Ne işim olur avrupada oynamayacak olunca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benfica da listeye yazmazsa en azından 3-4 ay oynar.Gedson yerine ben olsam bugünden sonra gelmek istemem. Ne işim olur avrupada oynamayacak olunca
Bu dizilişe çok uygun bir kadro oluşturduk ancak sahada Luyindama varsa her zaman rakibin gol atma şansı vardır.Çare belli bu saatten sonra transfer gelmeyeceğine göre.
Fatih Terim 5-2-2-1/3-4-2-1 gibi dizilisleri takıma kaniksatip PvA, Kerem ve orta sahanın savunma zaafiyetlerini minimuma indirgeyecek bir oyun planı oluşturmalıdır.
--------------------------Muslera-------------------------
------Luyindama-----Nelsson----Marcao-----
Boey-----------Cicaldau------Berkan--------Pva
----------Morutan---------------------Kerem----------
-----------------------------Halil-----------------------------
Bana FM ci veya fifaci diyebilirsiniz ama bu kardoyla 4-1-4-1 çıkıp topa sahip olma oyunu oynayabilecegimize inanan hayalperestcilikten daha iyi bir formül bence.
oynayamazMarcaoyu deneyelim ortada.
Nelsson oynar nitekim ilk mevkisi orta saha imişoynayamaz
Aynen çok doğruEline tam kadro versende yine tavsan cikarma derdinde.. degisen birsey olmaz
Ekli dosyayı görüntüle 137463
Türkiyenin en cok sampiyon olani fb mi
Yapılsın yapılsın, yapılsın ki Taylan da kendini geliştirebilsin bu konuda. Taylan şu an iyi oyuncu, çok iyi oyuncu olması bu eşiği aşıp pres karşısında afllamadan top çevirdiği oyun açtığı zaman gerçekleşecek. Bu suda boğulmak da var karşı kıyıya çıkmak da var...bu sene taylana bilincli sekilde pres yapan her takim bizi darma duman edecektir
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Yazilmadikiralık mı gitmiş