Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson 8 eylül geldi diyelim, avrupa liginden sonra konferansa kalsak kadroya yazabilir miyiz?

Bizim orta sahamız nicelik bakımından eksik en az bir tane daha 6-8 tercihen iki tane daha 6-8 oynayacak orta saha ihtiyacımız var. Bu konuya itirazım yok.

Fakat forumda özellikle Taylan ile ilgili birkaç kişinin yazdığı şeyler canımı sıkmaya başladı. Bu adam ameliyattan çıktı ve Johnstone maçlarından itibaren bütün müsabakalarda oynadı. 21 günde 6 maç oynadı. Randers maçının sonlarında sakatlandı çıktı ve bana kalırsa (yaptığı hatadan sonraki hareketlerinden çıkarım yaparak söylüyorum) Kasımpaşa maçında hafif sakatlıkla oynadı. Eğer Taylan'ın kıçına motor falan takmadıysak Taylan'ın da ayda iyi performans verebileceği maçın sayısı bellidir.

Taylan meziyet olarak üst düzey bir ön libero değil ve büyük ihtimal hiçbir zaman da olmayacak. Bu kadar kötülenecek bir oyuncu da değil. Yönetim Taylan'ın maç yükünü paylaşabilecek birini inşallah alabilirse Galatasaray'a katkı vermeye devam edecek bir oyuncu.

Oynanacak en mantıklı sistem avrupada marcaoy6 ya çekip oynamak

Muslera
Boey Luyindama Nelsson Pwa
Marcao
Berkan Cicaldau
Morutan Mohammed Halil

bu düzende oynayabiliriz Marcao bence çok rahat 6 oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt