Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.197
- 21.139
- 2.233
Leblebi gibi gol atmaliyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir ortaniz yok ha. Oyuncu x takıma gelir oo Avrupa var orada ondan geliyor. Biz oyuncu alınmıyor diye laf ederiz çünkü elek olacaksın elek adamlar acımadan harcayacaklar. En az 4 tane daha PSV maçının kopyasını izleyeceksin. Ama cevap 6 maç oynamadığı için mi olur.6 mac oynamiyacagi icinmi?
süleyman dayının 2 senelik çılgın projesi gerçek olacak sonunda bu gidişle
Ogulcan işini halletti sizde bisey beğenmiyonuz haaaBurak başkan hani transferler 10 günde bitiyordu sponsor geliyordu
Geçen seneden beri takım savunmasında sos veriyor kendisi.Bizim orta sahamız nicelik bakımından eksik en az bir tane daha 6-8 tercihen iki tane daha 6-8 oynayacak orta saha ihtiyacımız var. Bu konuya itirazım yok.
Fakat forumda özellikle Taylan ile ilgili birkaç kişinin yazdığı şeyler canımı sıkmaya başladı. Bu adam ameliyattan çıktı ve Johnstone maçlarından itibaren bütün müsabakalarda oynadı. 21 günde 6 maç oynadı. Randers maçının sonlarında sakatlandı çıktı ve bana kalırsa (yaptığı hatadan sonraki hareketlerinden çıkarım yaparak söylüyorum) Kasımpaşa maçında hafif sakatlıkla oynadı. Eğer Taylan'ın kıçına motor falan takmadıysak Taylan'ın da ayda iyi performans verebileceği maçın sayısı bellidir.
Taylan meziyet olarak üst düzey bir ön libero değil ve büyük ihtimal hiçbir zaman da olmayacak. Bu kadar kötülenecek bir oyuncu da değil. Yönetim Taylan'ın maç yükünü paylaşabilecek birini inşallah alabilirse Galatasaray'a katkı vermeye devam edecek bir oyuncu.
Vah benim Galatasaray vah
Marcao'yu affedip 6 numara oynatın lan bari UEFA'da!
Bi 4 lü bu kadar itici olabilirdi
Midem bulandı o değilde bu adamlar kadroda olup süre alırsa olumsuz ilk skorda fena tepki görürler