Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BJK'den değil FB'den korkuyorum. Forveti izlemedim ama profil olarak iyi duruyor. BJK ihtiyar heyeti Alex, Pjanic, Ghezzal kim top kapacak? biz böyle takımı 10 defa kurduk sonuç hüsran.

@Alper Altun

Kendisine sormuştum daha öncesinde üye alınırken sosyal medya hesaplarını titizlikle inceliklerini söylemişlerdi dolayısıyla yukardaki Üyenin mevcut Facebook hesabıyla sadece bir resim benzerliği olduğunu düşünüyorum ancak tabi bunun forum yönetimi tarafından teyid edilmesi gerekir.
Tekrar vurgulamak istiyorum ki insan insana benzeyebilir

•quod erat demonstrandum•
Inceliyoruz.

taylan-berkan-aytaç üçlüsü bu sezon sağ çıkmaz yine oyunculara taşıyamayacakları yükler veriliyor hoca yönetim işin içinden çıkar kabak ömere berkana falan patlar ıslık küfür ne varsa

josef pjanic texeira kadroya bak şu eziklerin kurduğu. bizimkiler de ağlasın limit limit diye.
Aaa öyle deme huzurevi oldu bjk. Bizim 2 yıl önceki halimizmiş. İyide 2 yıl önce kurduğumuz takıma futbol oynatan bir teknik direktör olsa zaten şampiyonduk. Bjk de formda teknik direktör de var. Adamlar oynuyor top işte. Geçen yıl bizden daha iyi oynadılar. Ligin en son haftasında ki maçlarda bizden iyidiler. Yok onlar huzurevi oldu, fener zaten yine olamaz. Trabzon şöyle (Trabzon'un kadrosu bizden daha iyi net) görecez yine sezon sonu. Kasımpaşa ya bile 2. yari döküldü takım.

Rodop dede mumlari üfleyerek söndürdügüne göre yatabiliriz

taylan-berkan-aytaç üçlüsü bu sezon sağ çıkmaz yine oyunculara taşıyamayacakları yükler veriliyor hoca yönetim işin içinden çıkar kabak ömere berkana falan patlar ıslık küfür ne varsa
bu isimlerle Gs anca 3 4 luge oynar. ciddi kalite farki var rakiplerle

Bu genc kardesimize sans verebiliriz

1630606024326.png

1630606072859.webp

Arkadaşlar tamam büyük hata yapıldı ama transfer kapanmış gibi konuşmayın yani 6 gün var elbet 1-2 adam gelecektir en azından ligde güçlü oluruz avrupada eldekilerle oynarız yapacak bir şey yok yani transfer komple kapansa yönetime felan gövdeden dalardık ama sakin olmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt