- 26 Kasım 2012
- 185.633
- 258.415
- 5.998
provokatif nitelik taşıyan msj atmak yasaklanmıştır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
canım sıkkın@Emre Ersoy naber balım?
zaten hep 8 eylül diyordu hoca. avrupayı hesaba katmıyor pekMuhtemelen hoca nasıl olsa uefadan elenecez elneny ve okayi istemiyorum bekleyelim daha iyi genç oyuncu alırız dedi tahminen
Inceliyoruz.@Alper Altun
Kendisine sormuştum daha öncesinde üye alınırken sosyal medya hesaplarını titizlikle inceliklerini söylemişlerdi dolayısıyla yukardaki Üyenin mevcut Facebook hesabıyla sadece bir resim benzerliği olduğunu düşünüyorum ancak tabi bunun forum yönetimi tarafından teyid edilmesi gerekir.
Tekrar vurgulamak istiyorum ki insan insana benzeyebilir
•quod erat demonstrandum•
Sıkma canını. Ocak ayını beklecanım sıkkın
Senin o saydığın orta saha bizim orta sahadan daha fazla top kapıyor renktaşBJK'den değil FB'den korkuyorum. Forveti izlemedim ama profil olarak iyi duruyor. BJK ihtiyar heyeti Alex, Pjanic, Ghezzal kim top kapacak? biz böyle takımı 10 defa kurduk sonuç hüsran.
Aaa öyle deme huzurevi oldu bjk. Bizim 2 yıl önceki halimizmiş. İyide 2 yıl önce kurduğumuz takıma futbol oynatan bir teknik direktör olsa zaten şampiyonduk. Bjk de formda teknik direktör de var. Adamlar oynuyor top işte. Geçen yıl bizden daha iyi oynadılar. Ligin en son haftasında ki maçlarda bizden iyidiler. Yok onlar huzurevi oldu, fener zaten yine olamaz. Trabzon şöyle (Trabzon'un kadrosu bizden daha iyi net) görecez yine sezon sonu. Kasımpaşa ya bile 2. yari döküldü takım.josef pjanic texeira kadroya bak şu eziklerin kurduğu. bizimkiler de ağlasın limit limit diye.
bu isimlerle Gs anca 3 4 luge oynar. ciddi kalite farki var rakiplerletaylan-berkan-aytaç üçlüsü bu sezon sağ çıkmaz yine oyunculara taşıyamayacakları yükler veriliyor hoca yönetim işin içinden çıkar kabak ömere berkana falan patlar ıslık küfür ne varsa