Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilecek en boktan senaryo oldu

- Marcao gitti gidecek denirken elde kaldı hala durumu belirsiz en iyi ihtimal 6 lig maçını daha kaçıracak en iyi stoperimizin kafası allak bullak

-Mohammed gitti gidecek derken iş boka sardı o da kaldı o da kafa toparlayacak..

-Orta saha yetişmedi

-Babel-fegh elimizde kaldi

Sene başı en çok kime guveniyorsun deseler marcao-mohammed derdim şu an düştüğümuz duruma bak

Valla iyi yanından bakarsak bu kadroyla şampiyon olursak müthiş başarı olur olâmazsakta Fatih Terimden kurtulunuz yani her türlü kardayız

Pjanıc tekrar juveye donse ya da ıntere gıtse kım sasırırdı net ıyı transfer Texerıa felan hıkaye Pjanıc fark yaratır ama bu transfer olmazsa besıktasa gecmıs olsun

@Alper Altun

Kendisine sormuştum daha öncesinde üye alınırken sosyal medya hesaplarını titizlikle inceliklerini söylemişlerdi dolayısıyla yukardaki Üyenin mevcut Facebook hesabıyla sadece bir resim benzerliği olduğunu düşünüyorum ancak tabi bunun forum yönetimi tarafından teyid edilmesi gerekir.
Tekrar vurgulamak istiyorum ki insan insana benzeyebilir

•quod erat demonstrandum•

mesajı göremedim silinmiş ama geçen bu lavuk kerem ile halil için 0 yetenek yazmıştı. saç tıraşından hangi zümreye ait olabileceği belli zaten.

gustavo - sosa - mert hakan - zajc - ick - mesut özil - pelkas - max meyer

atiba - josef - pjanic - salih uçan - necip - mehmet topal - teixeira

berat - hamsik - siopis - ömür - bakasetas - dorukhan toköz

TAYLAN - BERKAN - AYTAÇ - EMRE AKBABA - EMRE KILINÇ - CICALDAU

ne bileyim ya, bana biraz zor geliyor..

Aaa öyle deme huzurevi oldu bjk. Bizim 2 yıl önceki halimizmiş. İyide 2 yıl önce kurduğumuz takıma futbol oynatan bir teknik direktör olsa zaten şampiyonduk. Bjk de formda teknik direktör de var. Adamlar oynuyor top işte. Geçen yıl bizden daha iyi oynadılar. Ligin en son haftasında ki maçlarda bizden iyidiler. Yok onlar huzurevi oldu, fener zaten yine olamaz. Trabzon şöyle (Trabzon'un kadrosu bizden daha iyi net) görecez yine sezon sonu. Kasımpaşa ya bile 2. yari döküldü takım.
Sonuç averajla kaçırılan şampiyonluk. Çok küçümsüyorsunuz takımı. He Avrupa’da bişey beklememek lazım o ayrı konu.

Nelsson'u falan 6da denicez herhalde başka açıklaması yok. Gedson gelse de bir orta saha daha gelmeli diye konuşuyorduk zaten. Ben isminde değilim top kapma özelliği olan ve kalburüstü pas atabilen her oyuncu olabilirdi.

Maalesef Avrupa'nın ciddiye alınmamasını kabullenmem mümkün değil, ciddiye alınıp olmadıysa da çıkıp anlatsınlar niye olmadığını.
bu avrupa olayının hiç ciddiye alınmaması hayal kırıklığı..aldığın genç oyuncuların gelişimi ve vitrin olması açısından da önemli halbuki avrupa..bana görede orta saha takımın kalbidir..gedson ve artı bir orta saha düşünürken avrupaya bu orta saha ile gitmek çok büyük eksi..açıkçası ben burada hatanın çoğunluğunu hocada görürüm..çünkü merkez orta saha için en azından kesicilik ve pas ile çıkmada vasat üstü bir futbolcu konusunda bastırıp öncelik verdirmesi gerekirdi..nelson 6 no da verimli olur mu onu da göreceğiz..

kadromuz rakiplerden geride görülebilir ama fatih hoca geçen yıl sergenin yaptığı gibi bizi favori görünmememize rağmen şampiyon yapacffhhgjjds

Bana neden kurşun sıkıyorsunuz

Dediğim gibi insan insana benzer ama aksini de üyenin kanıtlaması gerekir , yanlış anlaşılma olduysa peşinen özür dilerim kendisinden ..

IMG_1098.webp

•quod erat demonstrandum•

Arkadaşlar tamam büyük hata yapıldı ama transfer kapanmış gibi konuşmayın yani 6 gün var elbet 1-2 adam gelecektir en azından ligde güçlü oluruz avrupada eldekilerle oynarız yapacak bir şey yok yani transfer komple kapansa yönetime felan gövdeden dalardık ama sakin olmak lazım.
Mesele su ki Avrupada rezil olmak degil, basarili olmak istiyoruz. Galatasaray olarak ozumuzu unutmamaliyiz - oncelik Avrupa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt