Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2017-18'de şampiyon olan kadromuza bugünkü kadromuzdan kaç oyuncu girer ?

aklıma sadece van aanholt geliyor. o da devre arasına kadar idare ederdi. nagatomo varken onu kesemezdi.

çok zayıfladık

Hamit xelçuk melo wesley drogba burak gibi orta ve ileri hattımız vardı kanat bekleri eboue rieraydı. Ulan stoperler semih danny(ujfa sakatlandı) ikilisiydi ben hiç tamamdır her bölge dediğimiz takım hatırlamıyorum ki. Bu seneden net eminim, 2-3 haftaya şenlik buralar 96-00 dönemini tekrarlar bu takım. Os de varsın ocakta gelsin

bakış açınızı değiştirin

evet orta saha eksik kaldı ama bana göre stoperlerimiz bjkden

santraforlarımız da tüm takımlardan daha iyi

Genç, potansiyelli, gelecek vaad eden bicok oyuncu aldik. Bunlarin superligden ziyade avrupa liginde parlaması ileriye dönük alıcıları için daha önemli bir kriter bence. Eee sen bunlari daha değerli kılabilecek orta sahayi alamıyorsun.(Umarim yanılırız orta saha konusunda ama zor artik transfer, bu saate kadar ses yok.) Ayni zamanda avrupa ligi demek para da demek. Sevgili baskan ve yönetim bu konuda ne düşündüler, nie olmadi merak ediyorum.

Caulker
Murat Saglam
Sinan Gümüs
Caner Erkin

Fener'in simdilik elinde kalanlar. Adamlar Vitor'un kadro disi biraktigi adamlari bir sekilde oraya buraya gönderdi.

Yaşlı oyuncuların mevcut sözleşmelerine baksanıza bu oyuncuları kim satın alır? Cicaldau, Morutan ve diğer transferlerimiz falan top oynasın mesela, nasıl satılıyor bak rahatlıkla.

Feghouli'yi de yollarsın ödersin maaşının %80-90'ını yollarsın, Babel için anca maaşından 500-750b euro falan üstlenir yabancı takımlar. Ama bunları şu şekilde yollarsan o açılan limitten gidip oyuncu da alamazsın malesef. Hele bi sözleşmeleri bitsin bu tenekelerin. Buluruz iyi oyuncular.

Bu sezon için beklentileri biraz olsun düşürmeli, yeni aldığımız transferlere sabır göstermeli, seneye de iyi bir yabancı hoca için yavaştan dua etmeliyiz. Başka çözüm yok malesef..

bu arada gedson hala gelebilir belki

benfica uefa listesine yazmazsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt