Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu Bjk’de Gedson’la oyaladı oyaladı Pjanic yaptı. Bizim iyi transferler var ama bişeyler olmamış gibi. Ortasaha bence geçen seneden geriye gitti.

45.08 Für die Qualifikationsphase und die Playoffs kann ein Verein nach Ablauf der oben genannten Fristen höchstens zwei neue spielberechtigte Spieler für Liste A nachmelden, sofern die vorgeschriebene Anzahl lokal ausgebildeter Spieler eingehalten wird. Die Nachmeldung muss bis 24.00 Uhr MEZ am Vortag des betreffenden Hinspiels erfolgen, und der betreffende Verband muss schriftlich bestätigen, dass der neue Spieler zu diesem Zeitpunkt auf nationaler Ebene spielberechtigt ist.

Al almancasini oku. Onun dedigi yerde Ön Eleme ve Playofflar icin yaziyorlar.
Yo danke dir

bakış açınızı değiştirin

evet orta saha eksik kaldı ama bana göre stoperlerimiz bjkden

santraforlarımız da tüm takımlardan daha iyi
Tamam da bir takımın bel kemiği orta sahadır sen top çıkaramazsan orta sahadan ne santraforun pozisyona girip gol atar ya da stoperlerin bu kadar hücuma karşı direnç koyabilir.

Caulker
Murat Saglam
Sinan Gümüs
Caner Erkin

Fener'in simdilik elinde kalanlar. Adamlar Vitor'un kadro disi biraktigi adamlari bir sekilde oraya buraya gönderdi.
Nasıl gönderdiklerini biliyoruz renktaş. Bu sene piyango Belçika ligine vurdu. El altından paralar verip çöplerden kurtulmak başarı olmuyor. Sonra tek adama bağlı kalıp 20 yıl başkan değiştiremiyorlar

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hala 3-5 yıllık yapılanma diye yazan şizofren twittercilar var.
Lan yapılanmanın anlamını mi bilmiyorsunuz nedir.
Yapılanma dediğin 2 tane stoperin varken 3.yu alarak bir bölgenin hayvan gibi boş kalmasi deme değildir.
Bunlara kalsa her maç sonrasi takım daha iyiye gidecek tam 3 yıldır. :asd:
Düşünün işte ne kadar aptal insanlar. Sorsan en nefret ettikleri şey biat kültürüdür. Akıllarını kaybetmişler maalesef

Forvet beklediğimiz zamanda Abdürrahim Albayrak'ın düğünden foto paylaştığı gece gibi gece oluyor. :)

Rotasyona bir orta saha şarttı almakta lazımdı yanlış yapıldı, yine de gereksiz panik var ileride yüksek paralara satabilme ihtimali olan 5-6 oyuncu var artık elimizde geçen sene bir tek Marcao vardı sadece. Hoca da iyi para harcattı bahanesi yok eksiği kapatmak için üçlüye mi döner başka bir şey mi yapar bilmiyorum artık bu sefer ki başarısızlıkta enkaz onun üstüne kalır kaçışı yok.

futbolda ortasahan kadar güçlüsündür. sıkıntılı bi durum.

8 Eylül'e kadar alma vaktimiz var 2 Eylül'e kadae Uefa kadrosuna yazamasak bile sonrasında ekleyebiliyoruz zaten? Yanlış mı? 2 Eylül son diyee şartlandık, hareketlilik olmayınca beceremediler zannediyoruz.

Açıkçası ben Renders maçının ikinci yarısı gibi futbol izlemeyi özledim.
Geçen yıl bu tarz maç sayısı 3 ya da 4 tür.
Eğer bu proje ise;
- bu yıl en az 10 maç
- diğer yıl 15 maç
- 3. yıl ise 20-25 maç bu karakterde maç oynamalıyız.

açıksası ıkına ıkına şampiyon olmaktansa göstere göstere şampiyon olmayı tercih ederim.

ayrıca rakiplerin güçlenmesini hem Türk futbolu kalitesinin artması ( yıllardır iğrenç futbol izliyoruz )
hem de Avrupa da alınacak puan veya puanların ülkeye katkısı için önem arz etmektedir.

Teknik ekip iyi ya da kötü olabilir. Takımımızı eleştirmek hepimizin hakkıdır.

Ancak bu takım teknik direktörsüz şampiyon oldu, Barış Özbekler, Culiolar, Veyseller vs. oynadı.
O zamanlar bu takımdan kimse vazgeçmedi bundan sonra da kimsenin vazgeçmeyeceğini düşünüyorum.

Sonuç olarak bir projeye başlandı eksiklikler tabiki olacaktır (kervan yolda düzülür).

Hep beraber iyi oynayan iyi yönetilen bir Galatasaray izlemesi dileğiyle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt