Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.097
- 36.620
- 2.773
17/18 tjk kadrosu bizden daha iyidi.
o seneye hocayla başlamadık ki
bence de daha iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun renktas. Asi olmusmuydunŞu lanet virüs beni de buldu. Kafam beynim belim bacağım herbir tarafım ağrıyor. 14 gün karantina. Güzel haberler almak istiyorum artık
Biz transfer diyoz, bunlar marcao ceza acikliyor.

kufru basmadınBiz transfer diyoz, bunlar marcao ceza acikliyor.
kendi tercihiydi bu oyuncular danye para basıp almıştık
ujfa sakatlanmıştı lige girerken cris alınmıştı
lige girerken tam takımdık yani
şu bölge eksik kaldı denmiyordu
Fb nin artısı td bence vitor iyi ve adaletli bir tdBjk kağıt üzeriinde iyi kadro kurdu ama çok fazla yıldız var ve yerlileri kalitesiz bu sorunu nasıl aşacaklar göreceğiz. Bence fb daha iyi bir takım kurdu daha dengeli.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tarftar artik arkasinda durmaz bence. Bu durumda kalacagini sanmiyorumsampiyon olamasa bile kendi birakmaz.
idaaya girerim.
Valla bende ftciyim ama artik yeter derim..Birşey olmaz. imparator diye bağırtır tribünde çok zor değil.
Şu lanet virüs beni de buldu. Kafam beynim belim bacağım herbir tarafım ağrıyor. 14 gün karantina. Güzel haberler almak istiyorum artık
Yok 8.ine kdr var dahakufru basmadın
Teşekkürler olmuştum aşı, biontech 1 doz. 10 gün falan oldu. Aşısız kapmadık virüsü aşı olduk kaptık.Geçmiş olsun renktas. Asi olmusmuydun
Geçmiş olsun. İnsallah kolay atlatırsınŞu lanet virüs beni de buldu. Kafam beynim belim bacağım herbir tarafım ağrıyor. 14 gün karantina. Güzel haberler almak istiyorum artık
Guzel para. Limitimize isliyormu?:crushed: