Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.602
- 5.012
- 1.343
Gelen yönetim beceriksiz giden yönetim beceriksiz teknik heyet yetersiz kadro eksik ya sabır ya sabır ya sabıır!!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun rengim.Şu lanet virüs beni de buldu. Kafam beynim belim bacağım herbir tarafım ağrıyor. 14 gün karantina. Güzel haberler almak istiyorum artık
18/19 da tartışılıro seneye hocayla başlamadık ki
bence de daha iyiydi
Yaw o ilk sezonda o dönem Emre Colak, Engin, Kazim, Semih Kaya, gibi oyuncular banko oynadi, kim bakardi bu cocuklarin yüzüne ? Sonra zaten kimse bakmadi, 35 lik necati felan geldi devre arasi, Aydin bir ara is yapti, o 2006 yillarindaki gibi randimdan verdi nerdeyse... Hep idare edecek oyuncu buldu o dönemlerde.
Dany, Cris dedigin zaten ucuz etin yahnisi...
İnşallah renkdaş teşekkür ederimGeçmiş olsun. İnsallah kolay atlatırsın
2.dozu olmadan yakalamış seni ha geçmiş olsun. C vitamini al bol holTeşekkürler olmuştum aşı, biontech 1 doz. 10 gün falan oldu. Aşısız kapmadık virüsü aşı olduk kaptık.
Transferi bitirdiniz sıra disiplin cezasına geldi
Galiba transfer dönemini komple kapattik. Gedson elneny felan sadece lig icin gelmezler
Şu lanet virüs beni de buldu. Kafam beynim belim bacağım herbir tarafım ağrıyor. 14 gün karantina. Güzel haberler almak istiyorum artık
İyide onların yanında da Eboue, Riera önlerinde de Melo ve Prime Selçuk vardı. İleride Burak ve Drogba vardı.
İşte sorun buradan çıkıyor. Sen diyorsun Dany-Semih ile çeyrek final oynadık CL'de. Galatasaray'ın 7 milyon Euro'ya stoper alacak bir lüksü yok buna gerek de yok. Hele de elinde toplam 12 milyon harcadığı iki stoper varken. Hadi bunları Ozan'ı parlatıp satıp ondan gelen gelirle finanse ettik.
Nelsson yerine daha düşük maliyetli bir oyuncu almalıydık. Henüz erken ama oyuncunun 7 milyon edecek bir meziyetini de göremedik.
He yaa sorma2.dozu olmadan yakalamış seni ha geçmiş olsun. C vitamini al bol hol
18/19 da tartışılır
forvetsiz ve ykürek defans hattıyla girdik
95/96da da muhtemelen gerideydik, fener kadrosu genel olarak iyidi, bizde hagi vardı işte
Lig için gelme ihtimalleri arttiGaliba transfer dönemini komple kapattik. Gedson elneny felan sadece lig icin gelmezler