Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isim olarak tjk'nin gerisindeyiz pjanic gelmese de böyleydi. geçen sene de bence kadromuz iyi değildi, orta sahamız bugüne göre daha kötüydü gedson gelene kadar.

ts ile fb'nin napacağı belirsiz ama şampiyonu hoca kalitesi belirleyecek bu sene o kesin.

en kötü 1 orta saha gelir de kim gelir muamma.

benim derdim avrupaydı daha çok, sağolsunlar artık derdim yok.

vitor hakkında ne düşünüyorsun

Saha yerleşimini iyi yapsak bu takım ligde yine iyi gider de kontrolsusuz. Önde olan takım öyle golü nasıl yer aklım almıyor. Futbolcular tecrübesiz demeyin. Tecrubelilerde de bu oldu.

Adamların en hzlisi yusuf Erdoğan bombos top sürüyor. Rakip analizi filan yok. Ulan şu maç aklıma geldikçe deli oluyorum. ilk yarı 5 0 bitecek maç 2 2 bitti
Hatırlattın sayende ben de deli oldum su an.

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadar üst düzey insanların bu kadar basit yönetim beceriksizlikleri yapmasına anlam veremiyorum.
Millet tv karşısına oturmuş son 2 saatte transfer olacak mı diye bekliyor bunlar ceza açıklıyor.
Transfer açıklanırken bile 2. 3. kalite oyuncu daha sonra açıklanır ki üzerlerine tepki çekmesin. Ama yok oyuncu bile değil saçma sapan bir açıklama.
Amaç ne gündem değiştirmek mi?

Screenshot_20210902-213150_SofaScore.webp

Ilk yarida romanyanin en yuksek rating alan oyuncusu

1 tane 6 numara almadık ya kafayı yiyicem bütün sezon Aytaç’a kalıcaz ya bari yetişmese bile birimi alın ligde kullanalım

Transfer donemi boyunca ihtiyacimiz oldugunu bilmemize ragmen 6 numara alamamak plansizlik degil beceriksizliktir karistirmayalim

vitor hakkında ne düşünüyorsun
2015te hamza rizeye 4-3 yenilince bu takımdan cacık olmaz deyip önemli bir ara vermiştim ta ki tudorlu 4-1lik kayseri maçına kadar. 2 sezon ne feneri ne de tjkyi izlemedim o dönem avrupa dışında yani önceki dönemini bilemiyorum. kupa finali var bir hatırladığım.

şu anki hali defansta sağlam durayım illaki atarım modu, 3 maçta hakettikleri 5ken 9 aldılar yani şu ana kadar kötü ama sahada bir şeyler deniyorlar izlerken farkediliyor.

Yalnız bu fenerin aldığı santraforda iyi bir oyuncuya benziyor. Geçen sezon kek sezondu şampiyonluğu kaçırmamız kötü oldu bu sene işimiz zor 3. veya 4. oluruz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt