Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
bizde yeterince çok süre alıyor zaten.Te allam ya daha fazla sure almasini istiyormus sanki bebe bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde yeterince çok süre alıyor zaten.Te allam ya daha fazla sure almasini istiyormus sanki bebe bu
iste bekledigimiz orta saha haberi
Sol bek oynayacağına varsın orta sahada oynasın. Ömer sol bek oynarken eziyet çekiyorum.Fatih Hocam Ömer ı koyar orta sahaya . Kafası kesilmis tavuk gibi bir oraya bir buraya koşar artık
Bizim hocada 2 0 dan nasıl maç verilir deniyor basariyor2015te hamza rizeye 4-3 yenilince bu takımdan cacık olmaz deyip önemli bir ara vermiştim ta ki tudorlu 4-1lik kayseri maçına kadar. 2 sezon ne feneri ne de tjkyi izlemedim o dönem avrupa dışında yani önceki dönemini bilemiyorum. kupa finali var bir hatırladığım.
şu anki hali defansta sağlam durayım illaki atarım modu, 3 maçta hakettikleri 5ken 9 aldılar yani şu ana kadar kötü ama sahada bir şeyler deniyorlar izlerken farkediliyor.
KANKA TAZE BITTI OCAĞI BEKLEOrta saha istiyooooooooooooooruuuuuuuuum
Okan çöpünü de Muslera sonrası düşündüğümüz için kiraya vermiştik güya.Te allam ya daha fazla sure almasini istiyormus sanki bebe bu
O maçın 2-0dan 2-2 olması bence hocaya yazmaz. İki golde de olmayacak işler yapıldı üstüne boş kaleye falan gol kaçırdık.Bizim hocada 2 0 dan nasıl maç verilir deniyor basariyor
Kafayı yedirttiler bizeKANKA TAZE BITTI OCAĞI BEKLE