Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.645
- 1.510
- 2.223
Umutsuzluk giderek artiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun Neyini dusunuyorlar yav 27 sine gelmis genctte degilOkan çöpünü de Muslera sonrası düşündüğümüz için kiraya vermiştik güya.
Bizim hayrımıza yapılmadı diyorum, faydalanmayalım demiyorum anlatabildim mi?Terim ısrarla Eylül diyorsa "bizim için yapılmadı." diye bir şey yok. iki gündür kimse elimizi bağlamadı orta saha almayalım diye.
Herkese 3 ay önceden sağlanan bir ayrıcalık bir takıma özel yapılmaz. Anlatamadın yani, altı dolu bir iddia değil.Bizim hayrımıza yapılmadı diyorum, faydalanmayalım demiyorum anlatabildim mi?
Kuşların kadrosu için asla aglamam . 2 side matah oynamıyor gördük ışte. Hatta biz daha ıstahlıyız ama kontrolsusuzBu Z kusagi Galatasaraylilar inanilmaz aglak ve demotive edici.
Fenerin kurdugu uzay kadrolarin sonunda, kim sampiyon oldu?
Talisca maliscali kadrolar 4 bitirdi
bikmadinizmi abi surekli aglamaktan
Eski chelsea'li 4 harfliNeyi aldığımıza bağlı
Aldık mı?
Biz talep etseydik Federasyon kabul mü edecekti. Anladığın kadarıyla idare edeceksin artık.Herkese 3 ay önceden sağlanan bir ayrıcalık bir takıma özel yapılmaz. Anlatamadın yani, altı dolu bir iddia değil.
Az kalsin mo da gidiyordu. Forvetsiz ve diagneye kaliyorduk.