Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tinercilern transferleri bizim taraftarın kimyasını bozmuş gibi görünüyor. Bu tarz kadrolar geçmişte genelde hüsranla bitmiştir. Tarihe biraz bakmak yeterli. Çok takılmamak gerekir.

Biz ise bu ülkede ilk defa yeni bir şey deniyoruz. Ya batarız ya da ligin içindem geçeriz. Pek ortası yok gibi.

Kalan sürede Orta sahaya 2 transfer yaprlarsa kadronun başka bir transfere ihtiyacı yok. Avrupa için endişeli olanlar haklı. Ama benim Gedsonu bile yetiştirdek avrupa içün bu geçiş yılında pek ümidim yoktu. Ligi şampiyon olursak yeter. Avrupa hedefini swnwye koymak gerekir. Proje takımı olacaksak herşeyi aynı anda istemeyeceksin.

10milyon yuromuz var ve masada he

Hepimiz bekledik falcao gidecek 6 numara gelecek diye falcao gitti 6 numara yok ulan hadi bi son dakika golü atın lütfen ya

Bu Z kusagi Galatasaraylilar inanilmaz aglak ve demotive edici.

Fenerin kurdugu uzay kadrolarin sonunda, kim sampiyon oldu?

Talisca maliscali kadrolar 4 bitirdi

bikmadinizmi abi surekli aglamaktan
Kuşların kadrosu için asla aglamam . 2 side matah oynamıyor gördük ışte. Hatta biz daha ıstahlıyız ama kontrolsusuz

Verm benficaya 15 milyon satın alma opsiyonu şuan gönderirler Gedsonu allah için sezona orta sahasız başlıcaz

Gün doğmadan neler doğar demişler, beklenti onların üzerinde yoğunlaştı. Ayın 8ine kadar iyi bir adam bulup getirebilirsek çok sıkıntılı bir takım olabiliriz.

avrupaya havlu attım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt