Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lige odaklanalım orta sıra iskoç takımlarını bile zor eledik.. 1-2 oyuncu ile kupayı alamayız arkadaşlar.. burada oynadığımız 4 maçtada takım hoca yerden yere vurulmadı mı ? Gedson mu çıkacarak gruptan? Lig için 2 tane adam alalım marcao ve mohammedi de kazanabilirsek çok ciddi kadromuz olur.. Gerçekten çok zor bir gruba düştük yapamayız..

En başından beri dedim ne buldunuz bu gedson da bu kadar mı peşinden kosulur bir oyuncunun satmiyorsa takımı gidersin başka bakarsın dünyada baska oyuncu mu yok koskoca Galatasaray takımını ne hale soktular Benfica da kadroya giremeyen adam bizim kurtarıcımız mi olacak ?
Scout scout diye tutturan arkadaslar ne oldu bir tane boey gibi 6 numarada oynayan adam yok mu dünyada ?
Fransa ikinci liginden alsak illa bulunurdu.
Beğenmediğimiz ndiayeyi arar olduk .Onu da beğenmeyen cok vardı ama artık o kalitede bir takım değiliz bize o enerji lazim saldırganlık lazım Berkan Taylan çok mülayim kalıyorlar

İşin tuhaf yanı 20-25 gün dieng ismi geçti ,yani süpürücü bi oyuncu hedefi vardı ama nasıl oluyorda alınmıyor herhangi bi oyuncu çok tuhaf.hani gedson ön libero olsa derim tümüyle ona odaklanıldı o bölgede.ama böyle bi durumda yok

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson net 8 no

Kimse Gedson beklendi diyemez

6 no elzemdi zaten

Beceremediler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

6 numara dusununce cok asiri yetenej isteyen bir rol degil.iyi pasorluk,hizli dusunme biraz da top kapma becerisi aslinda cok bir sey gerekmiyor ama iste

image.webp
Şu adamın elini kolunu sokucan……

Yönetim bugün kimseyi alamayacağız, yatın uyuyun diye resmî açıklama yapsa bugünün en faydalı icraatı olur

Adamlar kanat oyuncusuna 19 gol attirdilae geçen sene şampiyon olan kadroya bir sürü takviye yaptılar önlerinde hala lig için transfer yapabilecekleri 5 gün var.
Bir forvet daha alınca ne bahanesi atacağız acaba.
Biz 9 transfer yaptık hala eksiğiz kadro nasıl boşaltıldıysa cengiz döneminde. 6 7 tane daha almamız gerekir. Bizde ömer bayram gibi adamdan 16 17 asist katkısı aldık 2 sene önce. Adem büyük gibi anadolu topçusundan santrafor yaptık. Çok seviyorsunuz Sergeni şişirmeyi. Bahane aramayangerek yok. Bu sene acaip patlayacak sergen. Ben burdayım görüşürüz.

Açıkçası sinerji yapıyorum 12-20 sularında bir transfer bekliyorum belkide şuan sağlık kontrolünden geçiyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt