Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.686
- 3.696
- 698
O kıvırcık saçına tüküreyim Falçaoyu da sen soktun bize bulutAhmet bulut: gedson transferi olmicak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kıvırcık saçına tüküreyim Falçaoyu da sen soktun bize bulutAhmet bulut: gedson transferi olmicak
Güncel liste değilgedson var![]()
Gedson’a peşin 10 falan istedikleri yalan. Peşin 10 istense direkt bir şekilde çıkarılır verilirdi. 15’ten aşağı isteyeceklerini sanmıyorum.Nelsson'a verilen 7m ile Gedson'a verilecek 10m arasında 7 kat fark var. Nasıl aynı kefeye koyduk anlamadım. Nelsson'u 5 sene vadeli ödüyorsun. Gedson için trink para istiyor Benfica. TFF limiti olmasa belki gözü karartıp verirdik ama bu şartlarda mümkün değil maalesef. Benfica son dk. fikrini değiştirmezse çok umudum yok. Takip listesinin başında olacaktır yine de.
Benfica :Süleyman Rodop: "Gedson Fernandes transferinin uzamasının sebebi, Benfica parayı peşin istiyor. Galatasaray'ın isteği ise, bu rakamı 3-4 yıl içinde taksitler halinde ödemek."
Doğru, ilerisi için büyük resimde iyi işler yapacak kadronun temelleri atılsın.
Diğer takımlar ne yaparsa yapsın Avrupa'da , ülke puanıyla bağlantılı - şahsen benim inanılmaz önemsediğim bir konu değil. Kendi klüp puanımızı daha çok önemserim.
Grup 3üncülüğü Konfederans Kupası demek , hala Avrupa demek - o açıdan zaten lig için yapılacak hamleler oraya eklenecektir.
AVL grupta çıkmak tabii ki mevcut durumla çok zor ama oynamadan,hazırlanmadan kendini nasıl deneyeceksin bu tür takımlara karşı?
Galatasaray Avrupa'da maç yapacaksa, maç yapacağı takımlar nispeten ismi köklü klüplerse neden hypelanmayalım ?
bitmis ama maliyeti fazla gelmis bugun. maliyeti konusmadan bitirdik herhalde. :d twde engelledim gazeteci gecinen bu tarz tipleri.Haluk Yürekli de Elneny bitti yetiştirilmeye çalışılıyoe falan diyordu dün space’de. Gerçekten bu muhabirler/gazetecilerde utanma yok ya. Ben günlük hayatta bir şey sıkarken bile etraflıca düşünüp olmasına yakın bir şey sıkmaya çekinirken bu adamlar açık açık sallıyor aynen kardeşim Kaka yolda Hamit de Bjknin yeni kaptanı olacak