Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'nin yüksek teklifine rağmen Galatasaray'ı seçen ve iki büyük sakatlık geçiren Akbaba'yı hoca her şeye rağmen uzun süre kazanmaya çalıştı. Ben bunu bir nebze anlıyorum. Hocanın daha önce öldü denilen isimleri de kazanmışlığı var.

Bence sözleşme uzatmak da hatalıydı ama biraz geç kalmış olsa da katkı veremeyeceğinin anlaşılması yerinde oldu.

Bu Fatih Ozturk nerede? Antrenmanlarda da gozukmuyor. Sakat degilse niye sutlamiyoruz.

Akbaba büyük ayıp etti. Cimbomun çoğu diye bir sene sonra bedavaya geleceği yerde araya Fener'i sokarak 4 bonservis 1.75 maaş kitledin her şeye rağmen kulüp kontrat uzattı senle insanın biraz kendisine sana güvenen adamlara saygısı olur.

Guncel değil okay ama dun ahmet bulut soyledi ya gedsonu yazdılar listeye transfer ihtimali çok düşük diye daha gedson beklemeye gerek yok

akbaba
babel

giderse çok sevineceğim resmen sabotajcı bunlar hadi babelin oyun tarzı bu da ikisi de oyunu yavaşlatıyor.
akbaba bir de top kaybediyor

dakika 70e yaklaşırken resmen midemize kramplar girmeye başlıyor.heyecan falan kalmıyor

Fenerbahçe'nin yüksek teklifine rağmen Galatasaray'ı seçen ve iki büyük sakatlık geçiren Akbaba'yı hoca her şeye rağmen uzun süre kazanmaya çalıştı. Ben bunu bir nebze anlıyorum. Hocanın daha önce öldü denilen isimleri de kazanmışlığı var.

Bence sözleşme uzatmak da hatalıydı ama biraz geç kalmış olsa da katkı veremeyeceğinin anlaşılması yerinde oldu.
Kesin gitti mi?

Aynı listede takımdan yollanan Florentino'da var.
Evet o da dikkatimi cekti lakin altinda grup maclari kadrosu yaziyor o yuzden dogru liste budur dedim. Gerci haberlere gore Gedson yine listede deniyor da bakalim gun icinde aciklanir zaten.

Akbaba > Alanyaspor

kurtuluyoruz bu vitaminsizden.

UEFA'yi gecin abi. Az biraz umudu olsaydi hocanin, 2 ortasaha transferi yaptirirdi. Muhtemelen 4 puanla falan sonuncu oluruz. Hatta ben uefa maclarinda ciddi rotasyon da bekliyorum. Aytac alpaslan falan oynar.

işte o yemez

burası galatasaray abi başakşehir mi avrupada rotasyon olsun

oynarız gücümüz yetmez o ayrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt