Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.982
- 3.635
- 603
Trabzon Uğurcan için ne kadar çeker bize?
Malum eski pilot takımımız.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçti o günler.Trabzon Uğurcan için ne kadar çeker bize?
15 milyonumuz var mi
Bize 2 tane ortasaha lazim 1 tane degil
Gedson+
Gerekirse yedek otursun ama bir tane dusuk butceli bir orjin (melo tarzi) 6 no yanina sartoglu sart
Bazen oyun onu gerektiriyor
yoh15 milyonumuz var mi
10 mılyon ustu konusundan kesınlıkle katılıyorum ama bu yas grubunda Bruma geldı 10 aldık 15 e sattık 1 mılyon 900 bın euro da kıralamadan aldık Ozan kabak 11 mılyon euro ya gıttı Alex Telles aldıgımız fıyata gerı sattık bu donemde para eden bunlar fazlasına alsak zarar etmeyız ama tabı cok ucmadanTakımının oynatmadığı,milli takımda kadroya alınan ama oynatılmayan P.L. tutunamamış bir oyuncuya sırf potansiyeli var diye 10 M. üstü vermemeliyiz.Bizim ligde harikalarda yaratsa aldığımız paraya zor satarız.
15 milyonumuz var mi
Ozan zeybek kim abi yaaOzan Zeybek fener galatasarayin transferleri beni heyecanlandirmadi besiktas trabzon daha iyi transferler yaptı diyor.
Futbol fakiri sırf isimli topcular aldılar diye ovuyor
Katılmıyorum. Derinlik filan hikaye, takımın en önemli mevkii hala boş; ortaya konan futbol ise endişeleri bertaraf etmekten uzak şimdilik; potansiyelin performansa taşınmasının garantisi olmaz, biz buna bel bağlamış durumdayız...Rakipler ise derinlik katacak oyuncular dahil olmak üzere kadrolarını tamamlamış durumdalar; özellikle BJK...FB orta dörtlünün kenarlarındaki rotasyon zayıflığı dışında gayet iyi...TS keza...E biz de iyi bir kadro kurduk? Sadece derinlik katacak bir orta saha daha lazim
Bence degıl eger gundemde olsaydık Avrupa kupalarına yetıstırırdık malıyetı az cok bellı bır oyuncu ancak yem olarak durdugunu dusunuyorumBirkaç gündür takip edemedim forumu. Okay hala gündemde mi renktaşlar?
Galatasaray Bir His Takımıdır.
Zeybek uzmanı sanirsamOzan zeybek kim abi yaa
Sol tarafı mı sağ tarafı mı?Gedsonun yüzde 50 sini alacağız bize transfer olacak gibi hissediyorum
Fbnin kadrosunun iyi oldugunu dusunmuyorumKatılmıyorum. Derinlik filan hikaye, takımın en önemli mevkii hala boş; ortaya konan futbol ise endişeleri bertaraf etmekten uzak şimdilik; potansiyelin performansa taşınmasının garantisi olmaz, biz buna bel bağlamış durumdayız...Rakipler ise derinlik katacak oyuncular dahil olmak üzere kadrolarını tamamlamış durumdalar; özellikle BJK...FB orta dörtlünün kenarlarındaki rotasyon zayıflığı dışında gayet iyi...TS keza...