Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon Uğurcan için ne kadar çeker bize?

Malum eski pilot takımımız.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bize 2 tane ortasaha lazim 1 tane degil

Gedson+

Gerekirse yedek otursun ama bir tane dusuk butceli bir orjin (melo tarzi) 6 no yanina sartoglu sart

Bazen oyun onu gerektiriyor

Okay+Gedson net. 4-1-4-1’de Okay önünde Cica+Gedson ile oynarsin. 4-2-3-1’de Berkan/Taylan yaninda Gedson ile.

Biri yerli olursa 3 yerli isi cok kolaylasir. Obur türlü Terim girecek yine “orjinal” denemelere

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takımının oynatmadığı,milli takımda kadroya alınan ama oynatılmayan P.L. tutunamamış bir oyuncuya sırf potansiyeli var diye 10 M. üstü vermemeliyiz.Bizim ligde harikalarda yaratsa aldığımız paraya zor satarız.
10 mılyon ustu konusundan kesınlıkle katılıyorum ama bu yas grubunda Bruma geldı 10 aldık 15 e sattık 1 mılyon 900 bın euro da kıralamadan aldık Ozan kabak 11 mılyon euro ya gıttı Alex Telles aldıgımız fıyata gerı sattık bu donemde para eden bunlar fazlasına alsak zarar etmeyız ama tabı cok ucmadan

Birkaç gündür takip edemedim forumu. Okay hala gündemde mi renktaşlar?

Galatasaray Bir His Takımıdır.

E biz de iyi bir kadro kurduk? Sadece derinlik katacak bir orta saha daha lazim
Katılmıyorum. Derinlik filan hikaye, takımın en önemli mevkii hala boş; ortaya konan futbol ise endişeleri bertaraf etmekten uzak şimdilik; potansiyelin performansa taşınmasının garantisi olmaz, biz buna bel bağlamış durumdayız...Rakipler ise derinlik katacak oyuncular dahil olmak üzere kadrolarını tamamlamış durumdalar; özellikle BJK...FB orta dörtlünün kenarlarındaki rotasyon zayıflığı dışında gayet iyi...TS keza...

Katılmıyorum. Derinlik filan hikaye, takımın en önemli mevkii hala boş; ortaya konan futbol ise endişeleri bertaraf etmekten uzak şimdilik; potansiyelin performansa taşınmasının garantisi olmaz, biz buna bel bağlamış durumdayız...Rakipler ise derinlik katacak oyuncular dahil olmak üzere kadrolarını tamamlamış durumdalar; özellikle BJK...FB orta dörtlünün kenarlarındaki rotasyon zayıflığı dışında gayet iyi...TS keza...
Fbnin kadrosunun iyi oldugunu dusunmuyorum

348ACE0F-AAEC-4656-93F7-D9098BE40A30.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt