- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Gedson gelsinde 12 milyon ne öyle ya çok değilmi
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
passport ve ozel bir yetenek, biraz parlarsa 20m de satilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson gelsinde 12 milyon ne öyle ya çok değilmi
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ts ve fb forumlarina baktım da ulen hamsiler bile bizim kadroyu küçümsüyor yok ilk 5'e giremezler felan filan.
Bizimkini kabul ederler o zaman gelsin iyiyse hiç izlemedim tabi ama öncelik gedsondaBrentford ve Newcastle United’ın teklifleri kabul edilmeyince arıza çıkarmış, o yüzden yedekmiş diyorlar
Adem tineri acilen bırakman gerek.
okandan kotu diyorlardiAtaberk nasıl kaleci , yine Okan gibi adam mı yoksa Altay kadar var mı
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten iyi Türk kaleci bize yasakokandan kotu diyorlardi

Morutan’ın derlenmiş bugünkü maç ile alakalı bir videosu filan yok mu.? İzleyemedik malum.
Benim de söylemek istediğim her transfer içinde risk taşır. 1.7 milyonluk bir risk almak var bir de 3 milyonluk risk almak var. Mesela babel de bize gelirken herkes istiyordu gelmesini. Ben şahsen istemiyordum ama fuljam ve bjk performansları iyiydi. Şimdi gönderemiyorum. Feg 2 sene şampiyonluk getirdi ama gönderemiyoruz. Şu anda aynı riskteler.Dedim ya, UCL de ezilmemek adına, oradan gelecek paraya güvenerek yaptıkları hamleler bunlar, risk almak zorundalardı ve daha iyilerini bulmaları imkansız gibi bir şeydi. Özellikle Pjanic ve Batshuayi' nin gayet iyi transferler olduklarını düşünüyorum...