Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ataberk nasıl kaleci , yine Okan gibi adam mı yoksa Altay kadar var mı

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünya Alemin bildiği oyuncuları 10-15 e alıp, 40-50 ye sata sata ihya olduk zaten!..Çok bencilsiniz, bırakalım biraz da başkaları kazansın!
:sopa:

Altay'i kacirmiyacaktik, hic ilgimiz de olmadi. ilginc

1-7 arası baya hareketli geçiyor yav. Transferlere yetişemiyoruz özet geçecek olan var mı?

Dedim ya, UCL de ezilmemek adına, oradan gelecek paraya güvenerek yaptıkları hamleler bunlar, risk almak zorundalardı ve daha iyilerini bulmaları imkansız gibi bir şeydi. Özellikle Pjanic ve Batshuayi' nin gayet iyi transferler olduklarını düşünüyorum...
Benim de söylemek istediğim her transfer içinde risk taşır. 1.7 milyonluk bir risk almak var bir de 3 milyonluk risk almak var. Mesela babel de bize gelirken herkes istiyordu gelmesini. Ben şahsen istemiyordum ama fuljam ve bjk performansları iyiydi. Şimdi gönderemiyorum. Feg 2 sene şampiyonluk getirdi ama gönderemiyoruz. Şu anda aynı riskteler.

Midtjylland da Doğuhan Aral Şimşir diye bir çocuk varmış şimdi gördüm takip edip değerlendirmek lazım..

Arkadaşlar güzel, hoş paylaşıyorsunuz da uygulama içeriklerinden kulüp gelir elde ediyor. İçerikleri merak ediyorsanız düşük bir ücret ile en azından 1 aylık alıp bakabilirsiniz. Bu içerikleri resmi hesap dışında paylaşan sayfaları şikayet etmeyi de unutmayın. İyi kötü oradan bir gelir bekleniyor, iyi niyetle paylaşıp da gelecek üyelerin, gelirin önüne geçmeyelim lütfen. Daha önce @Keramettin TANRIVERDİ de uyarısını yapmıştı uygulama için. Dikkat edelim lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt