Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson Fernandes işini bırakıp Birtane scout transferi yap ya da ne bilim Birtane de kiralık fırsat transferi yapalım artık.Gedson,Gedson gına geldi artık.O değil olay o kadar büyütüldü ki Gedson gelse bu mu yahu denilecek.Adam ne oynasa begenilmeyecek.Geçen yıl bize gelen öylesine genç yetenekli bir adamdı böyle bir beklenti olmayınca çok beğenildi.Ancak ismi o kadar çok konusuldu o kadar çok istendi ki.Beklenti tavan durumda.

Montello ve Caner'i acikladi Adana Demirspor. Yukarida Karagumruk denmis kafam karisti.

Hakedene forma verilmesi gerekiyorsa en sonki Kasımpaşa maçından sonra Diagneye 5 maç forma verilmemeli
Her gol kaciran oyuncuyu keseceksek forbetler hic oynamasin forvet gol kacirir kardesim.M.o bitiricide ne ise yariyor pozisyona giremiyor Diagne kadar bile sezemiuor pozisyonlari.Diagne nereye kosu atacagini nerde duracagini M.o cok iyi biliyor.

Görünen o ki berkan taylan devam edeceğiz. Geçen sene de ayni haltı yedik. Bu nasil bir planlama ? Ama iste hocanın yaninda adam olmayınca bu oluyor. Kendini tanri seviyesinde görüyor adam
Yanında adam olunca tanrıya isyan bayrağı mı çekilecek sanki?

Maliyet yüzündem Gedson transferi yatmaz. 2-3 milyon için ödeme şekli taksiti peşinatı içim bu oyuncuyu kaçırmaz bizimkiler. 20 küsür milyon harcamışız, 10 küsür zaten veriyoruz, 3 milyon mu veremicez. Ancak vermezlerse olmaz bu iş. Siz ümidi kesin ama ben sonuna kadar inanıyorum gelecek.
ha 1 saate başka birkaç isim düşer yabancı be yerli basına o zaman geçmiş olsun derim.hatta biri taraftarın hiç istemediği isim olur diğeri ehh işte olur. Yani ölümü gösterip sıtmaya razı ederler. 12 senelik forum tecrübem 😂

sulu.gif

Her gol kaciran oyuncuyu keseceksek forbetler hic oynamasin forvet gol kacirir kardesim.M.o bitiricide ne ise yariyor pozisyona giremiyor Diagne kadar bile sezemiuor pozisyonlari.Diagne nereye kosu atacagini nerde duracagini M.o cok iyi biliyor.
Ha oyüzden Fransanın yarısı MM nin değil de Diagne nin peşinde, salak bunlar biz çok ama çooookk akıllıyız.

Cica oyunu ileriye taşıyan

Sezon boyunca 10+ gol atacak orta saha oyuncusu

Böyle bir oyuncu şarttı
Ben 12 golden fazla atagına emınım Cıcaldau nun hatay macında da feghoulının attıgı golde dogru yerdeydı nerde olacagını bılıyor bıraz daha alısırsa efsaneler arasında yer alacagını dusunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt