Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha oyüzden Fransanın yarısı MM nin değil de Diagne nin peşinde, salak bunlar biz çok ama çooookk akıllıyız.
Banane Fransada yaw onlar farkli seyler goruyor olabilir benim gordugum bunlar Diagne deli gibi kaciriyor ama hep buluyor aksiyon yasiyor.M.oyu goremiyoruz pozisyinlarin icinde Diagneden cok cok iyi bitirici ama o pozisyinlara giremiyorsan bitirme sansinda olmaz.Ben kotu topcu yada Diagne iyi demiyorum.Ama gol sezileri Diagne kadar iyi degil.

Banane Fransada yaw onlar farkli seyler goruyor olabilir benim gordugum bunlar Diagne deli gibi kaciriyor ama hep buluyor aksiyon yasiyor.M.oyu goremiyoruz pozisyinlarin icinde Diagneden cok cok iyi bitirici ama o pozisyinlara giremiyorsan bitirme sansinda olmaz.Ben kotu topcu yada Diagne iyi demiyorum.Ama gol sezileri Diagne kadar iyi degil.
100% dogru tespit

Her gol kaciran oyuncuyu keseceksek forbetler hic oynamasin forvet gol kacirir kardesim.M.o bitiricide ne ise yariyor pozisyona giremiyor Diagne kadar bile sezemiuor pozisyonlari.Diagne nereye kosu atacagini nerde duracagini M.o cok iyi biliyor.
Mostafa 23 yaşında ve büyük potansiyel , Diagne 30 yaşında. Mostafanin ilk geldiği günleri hatırlıyornusun çocuk saf yetenek onu kazanirsan Diagneden 2-3 kat daha çok verim alırız her futbolcunun iniş vakti vardir Mostafa şimdi o dönemde ama bi kazanırsak onu bi toparlarsa yine defanslari ezer geçer ve gollerini atar. Çocuğun potansiyeli var bu görünulmez birşey degil.

Ben 12 golden fazla atagına emınım Cıcaldau nun hatay macında da feghoulının attıgı golde dogru yerdeydı nerde olacagını bılıyor bıraz daha alısırsa efsaneler arasında yer alacagını dusunuyorum
Doğru söylüyorsun, tabela yapmayınca unutuluyor. 3 maç 3 goller başlayabilirdi

Burada bir ifade dikkatimi çekti
sezon sonuna kadar devam edeceğim derken bence takımda kalmak istemediğini açıkça belirtmiş.

Sonuçta kiralık oyuncu ve sözleşmesi sezon sonuna kadar, uzun yıllar devam edeceğim diyemez. Tabiki sözleşme süresince diyecek. kalıp kalmamak istemesi ile ne alakası var. Standar profesyonel futbolcu açıklaması

sezon sonuna kadar devam edeceğim derken bence takımda kalmak istemediğini açıkça belirtmiş.

Belirtsede alıp direk satılabilir. Verdiğin kira parası boşuna gidecek. Terim oyuncunun her hareketinde saçma sapan jestler mimikler el kol hareketleri yapıyordu. Bende oyuncu olsam hocayla asla çalışmak istemem. Umarım alır kiralarız. 1 sezon iyi oynasa 15 18+ ya satarsın Mostafayı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mostafa 23 yaşında ve büyük potansiyel , Diagne 30 yaşında. Mostafanin ilk geldiği günleri hatırlıyornusun çocuk saf yetenek onu kazanirsan Diagneden 2-3 kat daha çok verim alırız her futbolcunun iniş vakti vardir Mostafa şimdi o dönemde ama bi kazanırsak onu bi toparlarsa yine defanslari ezer geçer ve gollerini atar. Çocuğun potansiyeli var bu görünulmez birşey degil.

Aynen. Diagne'nin 30 gol atmış hali bil kendisine kulüp bulamadı. Mustafa 30 gol atmış olsun 20M+ ya satarsın direk.

Bonservisini aliriz. Sene sonu satarız bence hele bu sene iyi performans sergilerse daha iyi fiyata okuturiz. Yapacak en iyi şey bu herifin kafa Avrupa'da

bunlara çok takılmayalım türk medyasına kalkıp bu derece net konuşursa ancak anlam yükleyebiliriz.

mohammedi taraftar bagrına basacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt