Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
galatasarayda transfer bitmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banane Fransada yaw onlar farkli seyler goruyor olabilir benim gordugum bunlar Diagne deli gibi kaciriyor ama hep buluyor aksiyon yasiyor.M.oyu goremiyoruz pozisyinlarin icinde Diagneden cok cok iyi bitirici ama o pozisyinlara giremiyorsan bitirme sansinda olmaz.Ben kotu topcu yada Diagne iyi demiyorum.Ama gol sezileri Diagne kadar iyi degil.Ha oyüzden Fransanın yarısı MM nin değil de Diagne nin peşinde, salak bunlar biz çok ama çooookk akıllıyız.
Diagnenin maaş ve yaşından dolayı olabilir mi sayın bilgili kardeşim?Ha oyüzden Fransanın yarısı MM nin değil de Diagne nin peşinde, salak bunlar biz çok ama çooookk akıllıyız.
100% dogru tespitBanane Fransada yaw onlar farkli seyler goruyor olabilir benim gordugum bunlar Diagne deli gibi kaciriyor ama hep buluyor aksiyon yasiyor.M.oyu goremiyoruz pozisyinlarin icinde Diagneden cok cok iyi bitirici ama o pozisyinlara giremiyorsan bitirme sansinda olmaz.Ben kotu topcu yada Diagne iyi demiyorum.Ama gol sezileri Diagne kadar iyi degil.
Mostafa 23 yaşında ve büyük potansiyel , Diagne 30 yaşında. Mostafanin ilk geldiği günleri hatırlıyornusun çocuk saf yetenek onu kazanirsan Diagneden 2-3 kat daha çok verim alırız her futbolcunun iniş vakti vardir Mostafa şimdi o dönemde ama bi kazanırsak onu bi toparlarsa yine defanslari ezer geçer ve gollerini atar. Çocuğun potansiyeli var bu görünulmez birşey degil.Her gol kaciran oyuncuyu keseceksek forbetler hic oynamasin forvet gol kacirir kardesim.M.o bitiricide ne ise yariyor pozisyona giremiyor Diagne kadar bile sezemiuor pozisyonlari.Diagne nereye kosu atacagini nerde duracagini M.o cok iyi biliyor.
Doğru söylüyorsun, tabela yapmayınca unutuluyor. 3 maç 3 goller başlayabilirdiBen 12 golden fazla atagına emınım Cıcaldau nun hatay macında da feghoulının attıgı golde dogru yerdeydı nerde olacagını bılıyor bıraz daha alısırsa efsaneler arasında yer alacagını dusunuyorum
Bu sattede ruya gorunmezBir bakmışsın hem Dieng hem Gedson geliyor.
Üstüne Irfan Can ve Yedek sağ Bek.
Sonra bir scout sol kanat.
Sonra son gün Babel, Yedlin, Akbaba ve Fatih şut.
Ne güzel olur be.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Burada bir ifade dikkatimi çekti
sezon sonuna kadar devam edeceğim derken bence takımda kalmak istemediğini açıkça belirtmiş.
Yapması gerekenı yaptı aslında gol vurusunu yaptı feghoulı tamamladı bunun gıbı cok pozısyonu gole cevırecegını dusunuyorum.Doğru söylüyorsun, tabela yapmayınca unutuluyor. 3 maç 3 goller başlayabilirdi
sezon sonuna kadar devam edeceğim derken bence takımda kalmak istemediğini açıkça belirtmiş.
Mostafa 23 yaşında ve büyük potansiyel , Diagne 30 yaşında. Mostafanin ilk geldiği günleri hatırlıyornusun çocuk saf yetenek onu kazanirsan Diagneden 2-3 kat daha çok verim alırız her futbolcunun iniş vakti vardir Mostafa şimdi o dönemde ama bi kazanırsak onu bi toparlarsa yine defanslari ezer geçer ve gollerini atar. Çocuğun potansiyeli var bu görünulmez birşey degil.
Florya kuşu yasaklı listede mi.?