Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(y)

1630676321264.webp

Fakir Insigne & Mertens karışımı bir şey Rossi gördüğüm kadarıyla. Pası verdikten sonra sürekli hareket halinde. Topu ayağına yakın sürüyor, sağ ayağı ligdeki en temiz ayak olabilir.

İleri hat özellikle yetenek ve karakter anlamında bize çok şey katacak. Tek kalan şey bek ve orta saha. O bölgelere de takviye gelirse içim çok rahat.

:asd: :red:
sen mi yazdin yoksa kim diyor bunu?

E-XT9UzX0A43eEI

daha fazla yabancilari var diye düsünmüstüm

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artık şu Dieng gelecekse gelsin de en azından ligde doğru düzgün bir defansif orta saha oynatalım, Cicaldau 'nun orta sahadaki yeri garanti alternatifi E.Kılınç diğer orta sahamız Berkan veya Taylan defansif orta sahada Dieng en azından elimiz daha güçlü olur

Barkley(kiralık)-gedson-cicaldau yapalım varsın 6 numara gelmesin bu orta saha ligi surklase eder rakiplerin başını dondeririz

Halil de göruldugu uzere lisans isi 2gun suruyor. Eger biz transfer yapacaksak en gec 6sinda gelmeli oyuncu, son gun falan gelirse yeni bir roysroys vakasi olabilir

Lisans işinde sorun olmaz Burak elmas yönetimine güveniyorum hoca belli ki illa gedson diyor büyük risk aldık bakalım ne olacak yoksa el neny işi olurdu son gun

Zaten yeterince gelecek yatırımı yaptık şu an sezonu kurtaracak adam eksiğimiz var lider oyuncu yok takımda taraftarla coşacak takıma liderlik edecek bir adam lazım

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
beleşe düşmüştü alsaydık keşke. az yazmadık burada :/
sezona 2 golle başlamış. liderliği bilmem de taraftarı çoştururdu

beleşe düşmüştü alsaydık keşke. az yazmadık burada :/
sezona 2 golle başlamış. liderliği bilmem de taraftarı çoştururdu
O tarz oyuncu morutan var zaten renktas taraftarla coşacak derken tribünu atesleyecek bir oyuncu anlamında dedim Barkley gelse bizim taraftar aşık olur rakip taraftarlar nefret eder tam bir kudurtucu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt