Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gulbrandsen dışında forvet var mı başakta?
Kardeşim Nelsson ve Berkan'ı almasaydık, yine 11 milyon kasada değildi. çünkü 5 senede ödediğin bir 11 milyon o. Adamlar cash para istiyor Gedson için. Taksit ile oyuncu almak çok farklı bir şey.Okan
Boey Luyi Marc PvA
Cajuste Gedson
Morutan Cica BAY
Halil
Dun, parayi verimli kullanamiyoruz demistim.
Muslera : bye bye - 2.5 Milyon kar
Akbaba : bye bye - 700 bin
Cagne : bye bye - 3 milyon + 4.5 milyon
Babel. : bye bye - 1 milyon kar
Feghuli : bye bye - 2 milyon kar
Nelson : alma - 7 milyon
Berkan : alma - 4 milyon
Aytac : alma - 500 bin
Zaten 28 milyon harcadik. Nelson ve Berkan alinmasa 11 milyon kasada. 3 milyon Cagne ile 14 milyon olacakti. Daha maaslardan ettigimiz kar var. 28 milyona ragmen Gedson icin 12 milyonu gozden cikarmislar gibi. Eldeki 14 + 12 ile Cajuste ve Gedson alinabilirdi. Alinamasa bile illaki birileri bulunurdu. Luyindama'yi filan satabiliyorsan Nelsson'i yine alabilirdin.
romantik komedilerde finalden evvel tüm umutlar bitecek gibi olur ama son anda bir şekilde esas oğlan ve kız tekrar bir araya gelirler.Birtane magaza dusunun saat 22:00da kapaniyor ama sen diyorsunki olsun ben yinede 23:00 de gidecem belki aciktir.
Gedson transferi de ayni oyle , adamlar biz salmiyacagiz dedi ilk gunden beri.

Sneijder bize geldiğinde o seviyeden düşmüştü kadro dışı takılıyordu Inter de hatırlayanlar bilir 2 sene öncesinde evet stardi aralarında bir fark yok o yüzden pjanic konusunda da bence en az 2 tık fark varCoutınho star degıl dostum o kapasıteye cıktı ancak bellı sevıyede kaldı Lıverpoolakı donemlerı ıyıydı Pjanıcın de Juve donemı ıyıydı Countınho Pjanıcın bır tık ustudur Brezılyalı olması avantaj ha bana kalırsa pıyasadakı 90 mılyon eurolar 60 mılyon eurolar ne Pjanıc ne de Countınho etmez Mesela Sneıjer bıze geldıgınde stardı Countınho ısım bazında o sıcramaları yapamadı
Babel verelim...Aykut kocaman zaten hucum yapmiyor. Gulbrandsenede gerek yok.
Orta sahasız bir taktik bulduk galibaPuhahahhahahah
Yakup Çınar: Galatasaray Aytaç Kara'yı göndermek istiyor.
Dedigim gibi, yine baska birileri bulunurdu. Taksit maksit o 11 milyon odenecek.Kardeşim Nelsson ve Berkan'ı almasaydık, yine 11 milyon kasada değildi. çünkü 5 senede ödediğin bir 11 milyon o. Adamlar cash para istiyor Gedson için. Taksit ile oyuncu almak çok farklı bir şey.
•quod erat demonstrandum•
abi buna gülsem şimdi seneye falan başımıza gelir herhalde
Bizim bahtımıza Morutanı milli takıma aldıkları ilk maç sonrası olur 2 oyuncudan oluruz durduk yereabi buna gülsem şimdi seneye falan başımıza gelir herhalde