Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir transfer yapacağız o da gedson olacak belli oldu.. başka açıklaması yok.. ya da hepsini son gün açıklama fantezisi.. yetişen yetişecek yetişemeyen lige de yetişemeyecek.. kendi takımlarında idare edecekler artık..

benfica bizle şöyle eğleniyor mudur şu dakikalarda

Coutınho bıze gelmezde Pjanıc le Coutınho arasında aman aman bır fark oldugunu dusunmuyorum Pjanıc Juventus da banko oynuyordu Coutınho Lıverpoolda ıkısıde aynı sevıye oyuncu aralarındakı tek fark Pjanıc bıraz daha yaslı
Pjanic çok kaliteli bir oyuncu çok iyi bir takım oyuncusu hiç şüphe yok ama Coutinho bir star Liverpooldaki Coutinho çok başka seviyeydi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pjanic çok kaliteli bir oyuncu çok iyi bir takım oyuncusu hiç şüphe yok ama Coutinho bir star Liverpooldaki Coutinho çok başka seviyeydi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Coutınho star degıl dostum o kapasıteye cıktı ancak bellı sevıyede kaldı Lıverpoolakı donemlerı ıyıydı Pjanıcın de Juve donemı ıyıydı Countınho Pjanıcın bır tık ustudur Brezılyalı olması avantaj ha bana kalırsa pıyasadakı 90 mılyon eurolar 60 mılyon eurolar ne Pjanıc ne de Countınho etmez Mesela Sneıjer bıze geldıgınde stardı Countınho ısım bazında o sıcramaları yapamadı

Bende bır transfer mutlaka yapacagımızı dusunuyorum Gedson konusunda yattı ettı laflarına pek ınanmıyorum oyle olsa Ghezzal Galatasaray da felan dıye atıp tutanlar hep bunlardı Gedson ya da alternatıf bırı mutlaka vardır yerlı bır orta saha da beklıyorum Akbaba nın yerıne

Okan
Boey Luyi Marc PvA
Cajuste Gedson
Morutan Cica BAY
Halil
Dun, parayi verimli kullanamiyoruz demistim.
Muslera : bye bye - 2.5 Milyon kar
Akbaba : bye bye - 700 bin
Cagne : bye bye - 3 milyon + 4.5 milyon
Babel. : bye bye - 1 milyon kar
Feghuli : bye bye - 2 milyon kar
Nelson : alma - 7 milyon
Berkan : alma - 4 milyon
Aytac : alma - 500 bin

Zaten 28 milyon harcadik. Nelson ve Berkan alinmasa 11 milyon kasada. 3 milyon Cagne ile 14 milyon olacakti. Daha maaslardan ettigimiz kar var. 28 milyona ragmen Gedson icin 12 milyonu gozden cikarmislar gibi. Eldeki 14 + 12 ile Cajuste ve Gedson alinabilirdi. Alinamasa bile illaki birileri bulunurdu. Luyindama'yi filan satabiliyorsan Nelsson'i yine alabilirdin.

Yakup Çınar: ''Galatasaray taraftarı çok heyecanlandı ama Coutinho Türkiye'ye sadece yemek yemeye geldi. Barcelona kendisini takımda tutmak istiyor.''

yapma yakup yaa :D :D ne kadar güçlü bağlantıların var senin öyle helal olsun :D :D:D:D.D:dD

Christian Luyindama, Demokratik Kongo - Benin karşılaşmasınada ilk 11'de yer alıyor.

bu 2 ülke niye maç yapıyor abi ne gerek var, vallahi yazık gene sakatlanacak adam..

kimseyi alamıyorsak boey gibi takımının gözden çıkarmakta zorlanmayacağı bir genç bulup ''ya tutarsa transferi'' deneyelim.
mutlaka vardır fransa liginde.

Birtane magaza dusunun saat 22:00da kapaniyoruz diyor ama sen diyorsunki olsun ben yinede 23:00 de gidecem belki aciktir.

Gedson transferi de ayni oyle , adamlar biz salmiyacagiz dedi ilk gunden beri.

Bu saaten sonra gelen olursa, kesin bi lisans faciasi yasanir. Ben kimsenin gelecegini dusunmuyorum. Bence kapattik transferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt