Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pjanic çok kaliteli bir oyuncu çok iyi bir takım oyuncusu hiç şüphe yok ama Coutinho bir star Liverpooldaki Coutinho çok başka seviyeydiCoutınho bıze gelmezde Pjanıc le Coutınho arasında aman aman bır fark oldugunu dusunmuyorum Pjanıc Juventus da banko oynuyordu Coutınho Lıverpoolda ıkısıde aynı sevıye oyuncu aralarındakı tek fark Pjanıc bıraz daha yaslı
Terbiyesiz herif maçları takip etmeyeceğim gündemi takip etmeyeceğim anlamına gelmezİyi yallah o zaman
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Coutınho star degıl dostum o kapasıteye cıktı ancak bellı sevıyede kaldı Lıverpoolakı donemlerı ıyıydı Pjanıcın de Juve donemı ıyıydı Countınho Pjanıcın bır tık ustudur Brezılyalı olması avantaj ha bana kalırsa pıyasadakı 90 mılyon eurolar 60 mılyon eurolar ne Pjanıc ne de Countınho etmez Mesela Sneıjer bıze geldıgınde stardı Countınho ısım bazında o sıcramaları yapamadıPjanic çok kaliteli bir oyuncu çok iyi bir takım oyuncusu hiç şüphe yok ama Coutinho bir star Liverpooldaki Coutinho çok başka seviyeydi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray mutlaka 1 transfer yapacak. Babel ve Yedlin'i gönderirse Galatasaray 2 yabancı transferi de yapabilir.
@yakupcinar
![]()
![]()
2m sa problem o kelden alsinlar yavödemeleri bir kaç yıla yayarak teklif yaptığımız için belki ilk ödemeyi yapacağımız kadar para gelebilirdi