Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Yabanci siniriamasi kalkarsa berkana verilen 4 milyonnun iki milyonu geri alacak miyiz alanyadan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vıctor Nellson Sasha Boey Berkan Kutlu Olımpıu Morutan Cıcaldau Barıs Alper Yılmaz Halıl Dervısoglu bu aldıgımız 20-25 yas aralıgı oyuncularımız Tecrubelı olarak Van Aanholt aldık bu ısımlerın hangısı Fenerbahce de suan oynayamaz Alparslan da Yerlı tecrube fena degıl Aytac ı begenmıyorum trabzonda dahı oynayamaz bence Besıktasa gelırsek Sampıyonlar lıgınden oturu saldırıyorlar ancak kıralık oyuncu polıtıkası her sene tutmaz ve cok acıldılar basarı sart onlar ıcın ve yaslılar sahsen Gedsonu alabılırsek lıgı domıne ederızBurak başkanım an itibarı ile FB ve BJK karşısında transferde geride kalmış görüntüsü var.
Yeni seçilmiş bir başkan bu durumda ne yapar ne eder bu algıyı tersine çevirecek ses getirecek transfer yapar.
Benim insan psikolojisinden öğrendiğim budur.
O nedenle ben iyi bir iki transfer bekliyorum.
Hangi TD istemez? aklı başında TD istemez, planlaması olan adam istemez, takımı tanıyan adam istemez„Önümüze böyle bir firsat geldi, coutinho gibi bir oyuncu hangi td istemez, baskan sordu Bende evet dedim.“
ft - gstv
Yazdıklarına katılıyorum.Vıctor Nellson Sasha Boey Berkan Kutlu Olımpıu Morutan Cıcaldau Barıs Alper Yılmaz Halıl Dervısoglu bu aldıgımız 20-25 yas aralıgı oyuncularımız Tecrubelı olarak Van Aanholt aldık bu ısımlerın hangısı Fenerbahce de suan oynayamaz Alparslan da Yerlı tecrube fena degıl Aytac ı begenmıyorum trabzonda dahı oynayamaz bence Besıktasa gelırsek Sampıyonlar lıgınden oturu saldırıyorlar ancak kıralık oyuncu polıtıkası her sene tutmaz ve cok acıldılar basarı sart onlar ıcın ve yaslılar sahsen Gedsonu alabılırsek lıgı domıne ederız
gedson gelecek 3 8 li sistemle oynayacağız renktaş tek transfer olacak.Bi defansif orta saha gelmezse yandık. Taylan ile olacak iş değil.
Hiç ümidim yok.gedson gelecek 3 8 li sistemle oynayacağız renktaş tek transfer olacak.
ben rahatım renktaş net aldık gedsonu.Hiç ümidim yok.
Terim bu demeciyle bizi çok büyük beklentiye soktu ama tam bir hayal kırıklığı.
Transfer obezi değiliz ama son yıllard hep sezona ciddi bölgesel eksiklerle başlıyoruz. Artık sıktı bu durum.
Fatih hocadan hiç beklemiyorum öyle bir oyun düzeni.gedson gelecek 3 8 li sistemle oynayacağız renktaş tek transfer olacak.
niye alanyadan isteyelim ki direk tff ye dava açmalı. rizeye kesip vermeyi biliyor ... neyseYabanci siniriamasi kalkarsa berkana verilen 4 milyonnun iki milyonu geri alacak miyiz alanyadan
berkanFatih hocadan hiç beklemiyorum öyle bir oyun düzeni.
Hazır mazereti de var; 3 yerli şart.
Taylan-Berkan ikisi de oynar.