Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak başkanım an itibarı ile FB ve BJK karşısında transferde geride kalmış görüntüsü var.
Yeni seçilmiş bir başkan bu durumda ne yapar ne eder bu algıyı tersine çevirecek ses getirecek transfer yapar.
Benim insan psikolojisinden öğrendiğim budur.

O nedenle ben iyi bir iki transfer bekliyorum.
Vıctor Nellson Sasha Boey Berkan Kutlu Olımpıu Morutan Cıcaldau Barıs Alper Yılmaz Halıl Dervısoglu bu aldıgımız 20-25 yas aralıgı oyuncularımız Tecrubelı olarak Van Aanholt aldık bu ısımlerın hangısı Fenerbahce de suan oynayamaz Alparslan da Yerlı tecrube fena degıl Aytac ı begenmıyorum trabzonda dahı oynayamaz bence Besıktasa gelırsek Sampıyonlar lıgınden oturu saldırıyorlar ancak kıralık oyuncu polıtıkası her sene tutmaz ve cok acıldılar basarı sart onlar ıcın ve yaslılar sahsen Gedsonu alabılırsek lıgı domıne ederız

Bi defansif orta saha gelmezse yandık. Taylan ile olacak iş değil.

Yav bir tane bile olabilecek isim düşmüyor arkadaş. Ne yabancı basında bir haber var ne de yerli basında.
Hala Gedson kovalıyorlarsa söveceğim.

Önemli olan oyuncu değil taktik disiplin mücadele kondüsyon bizde bunlarin hangileri var bizde şuan ?
Hangi formasyon ile hücuma nasıl çıkıyoruz topu nasıl kazanıyoruz önde iken ve geriye düşünce neler yapıyoruz belli mi ?
Duran top organizasyonu çalışıyor muyuz?
Takımda forvet kim belli değil defans kim belli değil 6 numara yok yedek sol bek yok yok yok yok ....

Vıctor Nellson Sasha Boey Berkan Kutlu Olımpıu Morutan Cıcaldau Barıs Alper Yılmaz Halıl Dervısoglu bu aldıgımız 20-25 yas aralıgı oyuncularımız Tecrubelı olarak Van Aanholt aldık bu ısımlerın hangısı Fenerbahce de suan oynayamaz Alparslan da Yerlı tecrube fena degıl Aytac ı begenmıyorum trabzonda dahı oynayamaz bence Besıktasa gelırsek Sampıyonlar lıgınden oturu saldırıyorlar ancak kıralık oyuncu polıtıkası her sene tutmaz ve cok acıldılar basarı sart onlar ıcın ve yaslılar sahsen Gedsonu alabılırsek lıgı domıne ederız
Yazdıklarına katılıyorum.
Zaten o nedenle gerisinde kaldı değil de "gerisinde kaldı görüntüsü" var dedim.
O da bizim ülkemizde maalesef Texiera Ciculdao dan daha fazla itibar gördüğü için öyle.
Bu nedenle bir çok taraftar yangın yapıyor.
Potansiyele, geleceğe bakılmaz. Bu gazla RvP'ler, Falcao'lar vs burada emekliliklerini rahatça geçiyorlar.
Ben transfer politikamızdan da alınan oyunculardan çok memnunum....

Dieng senelik 900 bin dolar alıyormuş şu an. Acaba biz ne kadar vereceğiz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Terim bu demeciyle bizi çok büyük beklentiye soktu ama tam bir hayal kırıklığı.

Transfer obezi değiliz ama son yıllard hep sezona ciddi bölgesel eksiklerle başlıyoruz. Artık sıktı bu durum.

Artık bu konulardaki beklentimi sıfır düzeyine indirdim, gençlerle de çıkıp oynasak sesim çıkmaz ama öyle ki alt yapıda genç bile yok orada oynayacak. Bartuğ'un defansif yönü koca bir sıfır.

Bu şartlarda geçen sene Taylan'ın yokluğu bile ne problemler yaratmışken bu mevki açık girmek devamında başka sorunlar da yaratacaktır çünkü genelde bizde sorunlar bir sarmal halinde ve birbirlerini tetikleyerek ortaya çıkıyor.

Açıkçası bu kez kimsenin bahane bulma hakkı da yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt