Arda Yıldırım
Parçalı Üye
- 19 Ağustos 2010
- 3.589
- 1.488
- 1.563
Coutinho nerden çıktı adam gibi orta saha alın kapatalım transfer dönemini olursada yerli kaleci fena olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam gidiyorum dese maaşının belli kısmı Barça tarafından ödenecek olsa Premier lig sıraya girer ölü halini Bayern almıştı öyle bir adam bu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pjanicle Coutinho çok uzak segment oyuncu Pjanic çok kaliteli bir oyuncu Coutinho süper stardiPjaniç için neden sıraya girmediler.
Perşembe günü Florya'da Kerem Aktürkoğlu'ndan takım arkadaşları önünde özür dileyecek olan Marcao, Kerem'in gönlünü almaya çalışacak. (Sabah)
Cidden yeter artık, ceza kesildi, özür diledi.
Ben çok kinlendim bu Kereme, sonra neden poposu kalkıyor.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Galatasaray'in menfaatlarina aykiriAslinda Babel gitseydi Coutinho'yu 1 sene kiralik isterdim. Babel'e 2.5 milyon verecegime Coutinho icin 3 milyon verirdim, gerisini de Barca ustlenir Pjanic tarifesi gibi aslinda.
Coutınho bıze gelmezde Pjanıc le Coutınho arasında aman aman bır fark oldugunu dusunmuyorum Pjanıc Juventus da banko oynuyordu Coutınho Lıverpoolda ıkısıde aynı sevıye oyuncu aralarındakı tek fark Pjanıc bıraz daha yaslıPjanicle Coutinho çok uzak segment oyuncu Pjanic çok kaliteli bir oyuncu Coutinho süper stardi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nelsson yerine luyindama oynarNasıl 11 ?
![]()
2 yerli var 3. yerliyi kaleye sol beke defansa vs. ya da berkanla cicaldau'yu değişebiliriz. 2 transfer ile uçuş modu..
bir tane gucci çantaya bakar barışmalarıPerşembe günü Florya'da Kerem Aktürkoğlu'ndan takım arkadaşları önünde özür dileyecek olan Marcao, Kerem'in gönlünü almaya çalışacak. (Sabah)
Cidden yeter artık, ceza kesildi, özür diledi.
Ben çok kinlendim bu Kereme, sonra neden poposu kalkıyor.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Üstelik çıkmış taşa okeye dönüyor.Muslerayi izledim bu adam bitmis resmen
Nelsson yerine luyindama oynar