Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry haberini giren gazeteci Ahmet Denizci üstadın Yunan şubesi gibi ama siz bilirsiniz.

Perşembe günü Florya'da Kerem Aktürkoğlu'ndan takım arkadaşları önünde özür dileyecek olan Marcao, Kerem'in gönlünü almaya çalışacak. (Sabah)

Cidden yeter artık, ceza kesildi, özür diledi.

Ben çok kinlendim bu Kereme, sonra neden poposu kalkıyor.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Şu babelden kurtulmak lazım ya abicim yok mu şuna 1 milyon verebilecek takım başak falan verir yahu. 1.5 biz verelim defolsun 500-600bin Euro maaş alıp şunun yaptığının en az iki katını yapacak oyuncu bulmak bu kazar zor olmamalı.
Elin koca barcelonası bile 2 milyonun hesabını yaparken maça girip topu stop eden adamı en kısa sürede göndermek gerekiyor, herifin derdi futbol oynamak değil ya takılıyor sadece, coin kasıp tictokerlık yapıyor.

2 katı üstad fark nasıl yok fenerle beşiktaşın cebinde metelik olmaması lazım.
o borç yükü ile hele fenerin adım atamaması lazım
diyelim bizim 2 milyar 7 milyar olan klüple nasıl mücadele edemiyoruz buda enteresan
Ali koç ve bilinen bir kaç zengin olmasa bunlar kesin batmışdı.

Biz ise çapsız yöneticiler ve Fatih terimin bitmek bilmeyen planlama ve transfer hatalarından dolayı bir türlü belimizi doğrultamıyoruz.

Aksi taktirde bu kadar basit hatalar yapılmayıp doğru kadroları bir kurabilsek diğerleri arkamızdan sadece nal toplar.

Perşembe günü Florya'da Kerem Aktürkoğlu'ndan takım arkadaşları önünde özür dileyecek olan Marcao, Kerem'in gönlünü almaya çalışacak. (Sabah)

Yanyana barış görüntüsü vermezlerse bitmez bu mevzu, başka takım yorumcuları pişirip pişirip önümüze koyar.

Çok katılıyorum. Marcao'yu da bu kadar gömmenin manası yok. Kerem'den daha fazla iş yaptı zamanında.

Cicaldau yerine Gedson gelseydi, Coutinho haberiyle ortalık yangın yerine dönmüştü.

Coutinho tam geçmiş transfer dönemi politikamıza uyuyor sezon da 40 maçta 30'unda olmayacağı için gene alırsak güzel kazık yemiş olacaz Falcao'dan beter olur

Çok katılıyorum. Marcao'yu da bu kadar gömmenin manası yok. Kerem'den daha fazla iş yaptı zamanında.
Herkesin gözünün önünde olan bir olayın özrününde herkesin önünde olması gerekir diye düşünüyorum ,kim olsa gururu incinir.Hala uzatır tavır yaparsa Kerem o zaman onada bir yaptırım uygulanabilir.

Alanyaspor, teknik direktör Bülent Korkmaz'ı açıkladı.
Kaptanın başarılı olmasını ne çok istiyorum, keşke basarili olup kendini ispat etse ve Terim sonrası dönemde başımıza gelse. Umarım geçen süreçte kendini geliştirmiş ve gelişime açık yapısını sürdürmüştür.

Son zamanlarda haberleri takip edemedim, paylaşıldı mı bilmiyorum ama şimdi Mısır basınına baktım Dieng ayrılma talebini yinelemiş. Mısır basını bunu konuşuyor. Ayrıldığında yerine kim gelecek falan diye. Ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Coutinho geldi sanki de millet laf ediyor kimden bahsettiğinize bakın bir 29 yaşında süper yıldız olarak transfer olmuş 140 milyon Euro ödenmiş Brezilya milli takımının son dünya kupasında en formda oyuncusu olan oyuncu bize gelecek sanki de taraftar laf ediyor pjanice benzemez o iş

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Özür dileme değildir de, yanına gidip tokalaşıp sarılıp barışırlarsa ve medyaya birlikte güzel pozlar verirlerse bu iş biter.

Coutinho geldi sanki de millet laf ediyor kimden bahsettiğinize bakın bir 29 yaşında süper yıldız olarak transfer olmuş 140 milyon Euro ödenmiş Brezilya milli takımının son dünya kupasında en formda oyuncusu olan oyuncu bize gelecek sanki de taraftar laf ediyor pjanice benzemez o iş

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Barça grizmandan cikti , coutinho forvet arkası oynar bu sene. Göndermezler.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt