Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Gelmiyorsan beğen yani, o da beğenmiş.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmiyorsan beğen yani, o da beğenmiş.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Problem atma olayi her mac tutmuyor ama yemesi kolay oluyor...coutinho gelirse her mac 5 gol atip 4 gol yeriz
Ali koç ve bilinen bir kaç zengin olmasa bunlar kesin batmışdı.2 katı üstad fark nasıl yok fenerle beşiktaşın cebinde metelik olmaması lazım.
o borç yükü ile hele fenerin adım atamaması lazım
diyelim bizim 2 milyar 7 milyar olan klüple nasıl mücadele edemiyoruz buda enteresan
Yanyana barış görüntüsü vermezlerse bitmez bu mevzu, başka takım yorumcuları pişirip pişirip önümüze koyar.Perşembe günü Florya'da Kerem Aktürkoğlu'ndan takım arkadaşları önünde özür dileyecek olan Marcao, Kerem'in gönlünü almaya çalışacak. (Sabah)
Cidden yeter artık, ceza kesildi, özür diledi.
Ben çok kinlendim bu Kereme, sonra neden poposu kalkıyor.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Çok katılıyorum. Marcao'yu da bu kadar gömmenin manası yok. Kerem'den daha fazla iş yaptı zamanında.Perşembe günü Florya'da Kerem Aktürkoğlu'ndan takım arkadaşları önünde özür dileyecek olan Marcao, Kerem'in gönlünü almaya çalışacak. (Sabah)
Herkesin gözünün önünde olan bir olayın özrününde herkesin önünde olması gerekir diye düşünüyorum ,kim olsa gururu incinir.Hala uzatır tavır yaparsa Kerem o zaman onada bir yaptırım uygulanabilir.Çok katılıyorum. Marcao'yu da bu kadar gömmenin manası yok. Kerem'den daha fazla iş yaptı zamanında.
Kaptanın başarılı olmasını ne çok istiyorum, keşke basarili olup kendini ispat etse ve Terim sonrası dönemde başımıza gelse. Umarım geçen süreçte kendini geliştirmiş ve gelişime açık yapısını sürdürmüştür.Alanyaspor, teknik direktör Bülent Korkmaz'ı açıkladı.
kimden bahsettiğinize bakın bir 29 yaşında süper yıldız olarak transfer olmuş 140 milyon Euro ödenmiş Brezilya milli takımının son dünya kupasında en formda oyuncusu olan oyuncu bize gelecek sanki de taraftar laf ediyor pjanice benzemez o işÖzür dileme değildir de, yanına gidip tokalaşıp sarılıp barışırlarsa ve medyaya birlikte güzel pozlar verirlerse bu iş biter.Perşembe günü Florya'da Kerem Aktürkoğlu'ndan takım arkadaşları önünde özür dileyecek olan Marcao, Kerem'in gönlünü almaya çalışacak. (Sabah)
Barça grizmandan cikti , coutinho forvet arkası oynar bu sene. Göndermezler.Coutinho geldi sanki de millet laf ediyorkimden bahsettiğinize bakın bir 29 yaşında süper yıldız olarak transfer olmuş 140 milyon Euro ödenmiş Brezilya milli takımının son dünya kupasında en formda oyuncusu olan oyuncu bize gelecek sanki de taraftar laf ediyor pjanice benzemez o iş
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adam gidiyorum dese maaşının belli kısmı Barça tarafından ödenecek olsa Premier lig sıraya girer ölü halini Bayern almıştı öyle bir adam buBarça grizmandan cikti , coutinho forvet arkası oynar bu sene. Göndermezler.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi