Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesin bir orta saha ile anlasildi bugün yarın gelecek bence yoksa transferin son gününde Emre Akbaba'yı bedavaya göndermenin başka bir izahı olamaz
Olur.Oyuncu gitmek istedi.Ben M.o gitsi dedim ama bunlar onun yerinede doldutamayacakti.Sonrada oyuncu gitmek isterse yapacak bisey yok diyeceklerdi.

Premier ligte kıyamet gibi oyuncu var ıskartaya çıkmış. Iskartadan kastım süre alamayacak oyuncular. Gbamin,Barkley vs. Bide Amartey var 1 sene sözleşmesi kalmış. Geçen sene sağbek bu sene de stoper oynatılıyor. Az kaldı. Alın gelin.

O transferin olur tarafi yoktu. Takimda maas limiti 1.5-2 milyon euro yeni transferler icin. 2 milyon euro ve uzeri maasa mumkunse bu tarz oyuncular alinmasin, ozel oyuncu olmadiktan sonra.
biz biraz gec gittik diye yuksek maas talep etti muhtemelen... bjkden resmi olarak 1.5m almis kap aciklamasi var. hadi bonuslarla 2 olsun. cok gec kaldik 6 transferi icin. taylan ordu ve kasimpasa maclarini iyi gecirse hic adam harakete gecmeyecektik belki de.

Feldkamp zamaninda cok iyi kadro vardi ve yabanci olarak Gotz, Stumph, Gutschow gelince harika takim olmustuk ve o takim United'i eleyip 8 takimin oldugu UCL'ye girmistik. Sonraki 2 sene gelen yabancilar bildigin leş gibi olunca takim da inanilmaz dusmustu. Sonra neredeyse ayni takima Hagi gelince neler oldugunu gorduk.
Suanda yine iyi takim kurduk ama 2 - 3 ekleme yapilmazsa yine kotu sonuclar aliriz. Insallah basladigimiz işi yarim birakmayiz.

IMG_20210906_185531.webp

biz biraz gec gittik diye yuksek maas talep etti muhtemelen... bjkden resmi olarak 1.5m almis kap aciklamasi var. hadi bonuslarla 2 olsun. cok gec kaldik 6 transferi icin. taylan ordu ve kasimpasa maclarini iyi gecirse hic adam harakete gecmeyecektik belki de.
Daha transfer donemi baslamadan once burada cogu kisi (ben dahil) ilk once orta sahayi halletmemiz gerek diyordu cunku en buyuk eksigimiz orta sahaydi. Bunu herkesin bilmesine ragmen orta saha kurgusunu ve dolayisiyla yapilmasi gereken transferleri en sona biraktik, bunu nasil yaptilar anlamiyorum. Takimda iyi golcun olsa ne fark eder takim her mac gol yiyor cunku tum yuku defans cekiyor bu yuzden. Sonra defansa kufur edip durur bazi kesim. Olacagi bu maalesef.

Emre Akbaba, Arda Turan ve Emre Tasdemir'in sözlesmeleri neden uzatildi?

Daha transfer donemi baslamadan once burada cogu kisi (ben dahil) ilk once orta sahayi halletmemiz gerek diyordu cunku en buyuk eksigimiz orta sahaydi. Bunu herkesin bilmesine ragmen orta saha kurgusunu ve dolayisiyla yapilmasi gereken transferleri en sona biraktik, bunu nasil yaptilar anlamiyorum. Takimda iyi golcun olsa ne fark eder takim her mac gol yiyor cunku tum yuku defans cekiyor bu yuzden. Sonra defansa kufur edip durur bazi kesim. Olacagi bu maalesef.
ustat diyorum ya taylan kotu baslamasa hic konusulmayacakti 6 mevzusu. teknik ekip taylani yeterli goruyor en kotu berkanla idare edebilirim diye dusunduler kesin. yoksa totalde 23 m harcamissin hocanin onceligi olsa 2 ay once getirmislerdi bir tane 6 numara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt