Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok maaş vermek istemiyorsunuz, bunu anlıyorum, bonservis ucuz olsun onu da anlıyorum.

Ozaman son dakikaya bırakmayacaksın aga.

Sonra panik halinde bulmaya çalış orta saha.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Senin özelinde demiyorum ama böyle bir şey çok nadir olur.
Ya iyi scout yapacaksın ya başka bir şey.
Ya biz bir futbolcu istiyoruz, hem ligte iş yapacak, hem bonservisi az oalcak hem maaşı olacak hem hazır olacak falan. Adama küfür ederler. Böyle adamları erkenden kapatmak lazım zaten. Şuan maksimum ingiltereden adam alabiliriz istenmeyen çöplerden karıştıracağız bulacağız bir tane alacağız. Maaşı biraz yağlı yada potansiyel olarak falan yüksek olmayabilir. Yada pahalı olabilir. Yani bir yerlerde kıskanmassak hiç bir şey alamayız şuanda.

Senin özelinde demiyorum ama böyle bir şey çok nadir olur.
Ya iyi scout yapacaksın ya başka bir şey.
Ya biz bir futbolcu istiyoruz, hem ligte iş yapacak, hem bonservisi az oalcak hem maaşı olacak hem hazır olacak falan. Adama küfür ederler. Böyle adamları erkenden kapatmak lazım zaten. Şuan maksimum ingiltereden adam alabiliriz istenmeyen çöplerden karıştıracağız bulacağız bir tane alacağız. Maaşı biraz yağlı yada potansiyel olarak falan yüksek olmayabilir. Yada pahalı olabilir. Yani bir yerlerde kıskanmassak hiç bir şey alamayız şuanda.
Bende onu diyorum işte, bunları yapacaksan zamanında yapacaksın.

Son güne bırakırsan, milletin istemediği oyuncuları alırsın.

Belki saçma gelecek ama Coutinho ismi beni hiç heyecanlandırmıyor. Falcao'dan sonra yüksek maaşlı ve sürekli sakatlık problemi olan oyunculara hiçbir şekilde sıcak bakamıyorum. Gedson,Dieng veya o profildeki oyuncular çok daha iyi transferler olur artık bakış açım böyle. Zaten elimizde Morutan,Feghouli ve Cicaldau varken Coutinho'ya hiç gerek olduğunu da düşünmüyorum açıkçası helede orta sahamız bu kadar zayıfken.

Ne olursa olsun her sezon Galatasaray şampiyon olacak diye başlarım sezona hele ki Fatih hoca varken.Ancak ilk defa bu sene yüzde yüz eminim şampiyon olamayacağımızdan.Bu orta saha ile iyi futbol da mümkün değil.Bu sene maçları sanki gençlerimizi bi yere kiralamışız da onun maçını izliyormuşum gibi izleyeceğim maalesef.

Florentino’nun yarısını 10 milyona satmaya ikna olmuş adamlar bize de taksitle 10 milyona Gedson’un anca yarısını verirler

E617Y81XMAAL0i2.webp

Benfica'nın Galatasaray'ın ödemesini kabul etmesi halinde Gedson Fernandes, Galatasaray'a imza atacak. (en az %85 nakit ödeme, Geri kalan ödeme örneğin 1/2 yıl içinde). Yarın ya da sonraki gün sonuçlanacak. (ile: @gedsonFut )

Doğru olabilir mi sizce ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

— 10 milyonluk Gedson alabilir miyiz?
— sağ kol sağ bacağını paket yapın abime..
:red:

Benfica'nın Galatasaray'ın ödemesini kabul etmesi halinde Gedson Fernandes, Galatasaray'a imza atacak. (en az %85 nakit ödeme, Geri kalan ödeme örneğin 1/2 yıl içinde). Yarın ya da sonraki gün sonuçlanacak. (ile: @gedsonFut )

Doğru olabilir mi sizce ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yalan, öyle bir bonservis için limit yok.

Bende onu diyorum işte, bunları yapacaksan zamanında yapacaksın.

Son güne bırakırsan, milletin istemediği oyuncuları alırsın.

Haklısın, sana bir şey demedim sadece bunun üzerinde düşünen taraftarımıza söyledim. Artık benim beklentim bu sene iş götürecek birini krialamak. Mümkünse tecrübeli. Tecrübeli diye burda kendimi yırtıyorum ama mancity barcelona psg falan manyak değil herhalde bazı mevkilerde bazı takımlarda gençte genç 11 tane genç falan olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt