Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.240
- 12.986
- 2.658
Forumun geneli karsi olduguna göre kötü olma ihtimali yok.Dieng gelirse ligi donunda sallayacak kimsenin haberi yok
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumun geneli karsi olduguna göre kötü olma ihtimali yok.Dieng gelirse ligi donunda sallayacak kimsenin haberi yok
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bebeler sağda elek etti ya büyük kabus.sağ bek oynadı geçen ufak tırstım. sol iç dediğin 433ün sol içi di mi
kazma yaniDieng'i biraz izleyeyim dedim tadım kaçtı. Teknik kapasitesi tahmin ettiğimden daha düşükmüş. Biraz adam geçen neredeyse tüm paslarda fail yaptı. Kapasitesini bilip topu ayağında fazla gevelememesi iyi ama pasla çıkma sorunumuz varken abovv dedim. İnşallah çok çok formsuz bir maçına denk gelmişimdir. Hocası da 55 dk dayanabildi zaten. Hayırlısı bakalım.
Al Ahly, Dieng'i 2 milyon dolar kiralama+5,5 milyon dolar satın alma+%20 sonraki satıştan pay karşılığında alın demiş. Pazarlıklar devam ediyormuş.
![]()
الأهلى يخطر جالاتا سراى التركى بالعرض الأخير لاستعارة أليو ديانج - اليوم السابع
طلب مسئولو النادى الأهلى من نظرائهم فى جالاتا سراى التركى 2 مليون دولار لاستعارة المالى أليو ديانج لاعب خط وسط الفريق الأحمر لمدة موسم.www.youm7.com
Gdişat bütün fantazileri deneyeceğimiz yönündeAklima alpaslanin daha önce orta sahada oynadigi geldi. 6nr da deneyebiliriz, yerli donk olur

Tamam da nelsonu senelik 1.5 milyona aldık. Senelik adam başı 1.5 milyona versinler şuan ikisini de alırlar.Okay ile Kaan ayhani ikisini nelson parasına alabilirdik .
Hem yerli hemde milli iki oyuncumuz olurdu.
Okay ile Kaan ayhani ikisini nelson parasına alabilirdik .
Hem yerli hemde milli iki oyuncumuz olurdu.