Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu moda geldik

PhonyRichHorsefly-max-1mb.gif

Dieng'i biraz izleyeyim dedim tadım kaçtı. Teknik kapasitesi tahmin ettiğimden daha düşükmüş. Biraz adam geçen neredeyse tüm paslarda fail yaptı. Kapasitesini bilip topu ayağında fazla gevelememesi iyi ama pasla çıkma sorunumuz varken abovv dedim. İnşallah çok çok formsuz bir maçına denk gelmişimdir. Hocası da 55 dk dayanabildi zaten. Hayırlısı bakalım.

Kerem-Diagne-Halil/Bay
Cica-Morutan
Berkan/Taylan
Pva-Nelsson-Luyi-Boey
Muslera

marcao cezası bitene kadar böyle devam ederiz

Dieng'i biraz izleyeyim dedim tadım kaçtı. Teknik kapasitesi tahmin ettiğimden daha düşükmüş. Biraz adam geçen neredeyse tüm paslarda fail yaptı. Kapasitesini bilip topu ayağında fazla gevelememesi iyi ama pasla çıkma sorunumuz varken abovv dedim. İnşallah çok çok formsuz bir maçına denk gelmişimdir. Hocası da 55 dk dayanabildi zaten. Hayırlısı bakalım.
kazma yani

Al Ahly, Dieng'i 2 milyon dolar kiralama+5,5 milyon dolar satın alma+%20 sonraki satıştan pay karşılığında alın demiş. Pazarlıklar devam ediyormuş.

Çok para 6.3 milyon euro yapıyor hadi değiyorsa verilsin ama pay ne alaka. Eğer 20 pay olacaksa maks 5 milyon euro verilmeli.

bir orta saha almak çok çok zor bizim aradığımız standartlarda bu saaatten sonra:berkan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt